Spill er sunt – så det så!

Det er i alle fall mitt budskap når jeg drar land og strand rundt omkring i Norge for å snakke om spill. For meg og min familie gir spillingen mye bra og vi har alltid hatt et åpent forhold til spill. Selv om jeg har vokst opp med spill og nærmest fått det med morsmelken, så vet jeg om å passe på barna slik at de blir skånet mest mulig for spesielt voldelige spill. Da finner jeg heller frem spill som passer, som de og hele familien kan kose seg med. 

Ikke noe er så moro som å spille sammen hele familien. Selvsagt blir jeg knust langt ned i støvelskaftet, men moro er det uansett, for inn i mellom glimter jeg til og slår barna. Da får de høre at fossilen slår tilbake. Det er flere positive sider med spilling enn negative og det er nettopp det som er så viktig å få frem til Norges mange mammaer og pappaer. For det er fortsatt en del skepsis når det kommer til spilling blant foreldre og dette er noe jeg prøver å avlive med mine foredrag om at spill er sunt. 

Ta deg en tur på mine foredrag og kanskje får du et helt annet syn på spillingen!

Om du vil lese artikkelen om meg og foredraget mitt, så kan du det på her -> SPILL ER SUNT – INNENFOR VISSE RAMMER! 
 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top