Se et klipp fra mitt foredrag på Hitra…Den
3. april var jeg så heldig å kunne besøke Hitra og Hitrahallen med foredraget mitt Spill er sunt. Å snakke til en så stor forsamling med elever, foreldre, lærere med flere var unikt. Spesielt når det omhandlet et tema som jeg brenner utrolig mye for, nemlig hvordan spilling opptar så mange av oss i samfunnet både på en positiv og negativ måte. For det er ikke å legge under en stol at spilling ikke er gull og grønne skoger, men at det skjuler seg fallgroper som er skumle og som kan føre til problemer for både familien, skolen og til den som opplever at spillingen tar overhånd. 

Heldigvis finnes det flere positive sider med spilling enn negative og det er dette som for meg er drivkraften til å holde foredrag. For det er fortsatt mange som ikke skjønner dette og de mulighetene som ligger i spilling, både som underholdning, men også like mye som til læring. Det å kunne utnytte spillene f.eks. i læringen på skolen er faktisk mulig. Det gjelder bare å oppdage mulighetene og å vinkle undervisningen slik at det går an.

I foredraget gikk jeg også inn på å kunne ta utdanning innenfor spill og hva som da ventet etter endt utdanning. For med spillutdanning kan faktisk en hel verden av muligheter åpne seg for deg. Det er opp til deg hva du vil spesialisere deg til og hva du ønsker å gjøre. Spill er milliardindustri og det ligger mye penger i god spillutvikling.  

Her er klippet som er filmet av Markus R. Sandnes og hvor jeg tar for meg forskjellen fra spill som er lagd til Commodore 64 (Commando) og frem til i dag med Battlefield 4 som er lagd til neste generasjons konsoller og PC.

#spillersunt #spill #gaming #gamer #nerd #games #lecture #foredrag #hitra #hitrahallen #healthygaming #healthy #sunt #lovegames #fujifilm #commodore64 #battlefield4 #dice #ea #electronicarts #frostbite3 #commando 
   

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg