Ellevilt med Elleville Elfrid på Elkjøp Amfi Steinkjer!

 

Lørdag 26. mars er det klart for å feire at Elkjøp er 60 år på Amfi Steinkjer. Det kommer til å bli ellevilt og spesielt med tanke på at Kool Produktion AS har sponset oss Elleville Elfrid premier. Elleville Elfrid er populært blant mange barn og nå vil man kunne vinne tøybamser, aktivitetsbøker, buttons og lesebøker. Premiene blir fordelt på ulike konkurranser, vår quiz samt pluss trekning av premier hver time. 

 

Elleville Elfrid er en populær animert serie som blant annet gikk på NRK fra 2010 til og med 2015. Det er Kool Produktion AS som står bak denne meget populære serien og som ble til en animert spillefilm i 2020. Filmen har blitt oversatt til en rekke språk som igjen har sørget for enda større suksess enn filmen fikk i Norge.  

 

 

Hvis du ikke har noe å gjøre lørdag 26. mars og befinner deg i nærheten av Elkjøp Amfi Steinkjer, så vet du nå hva du har å gjøre. Ta turen innom og bli med på en heildundrende feiring av Elkjøp med sine 60 år i markedet. Dette kommer virkelig til å bli skikkelig ellevilt og det med selveste Elleville Elfrid premier som kan vinnes. 

 

Velkommen skal du være! 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top