Vinn lærespill med Osmo når Elkjøp feirer 60 år!

 

Er det noe jeg i Spill er sunt har snakket varmt om i over 13 år så er det lærespill spesielt for bruk i skolesammenheng, men også til privat bruk. For snart 13 år siden var det heller skrøpelig med utvalg av slike spill, men i de siste årene har det dukket opp det ene gode lærespillet etter det andre. Har du hørt om Osmo? Da er det litt på tide synes jeg. For Osmo er en samling interaktive lærespill hvor du bruker nettbrett eller mobiltelefon. Her er det utviklet ett spill som virkelig underholder, men samtidig også gir meget god læring til våre søte små.

 

Når det er skrevet, så må jeg berømme gjengen bak Osmo som virkelig er i skuddet med sine interaktive lærespill som passer like godt i hjemmet som på skolen. Den 26. mars inntar jeg Elkjøp Amfi Steinkjer i sammenheng med deres store 60 års feiring med et heildundrende spillarrangement. Her vil det bli store muligheter å kunne stikke av med noen riktig så flotte premier. Da skjønner du sikkert hvor jeg vil med blant annet Osmo. For om du dukker opp vil du kunne vinne interaktive lærespill med fra Osmo-serien. Tenker at det kan ikke bli annet enn fenomenalt bra. Perfekt for både familien som til skolen.

 

Her er litt om Osmo Coding:
Med Osmo Coding Starter Kit (målgruppen er barn fra 5 til 10+ år) blir det morsomt å lære programmering. Barna bruker både fysiske deler og kommandoer på iPad for å styre figuren Coding Awbie og få ulike elementer til å utføre handlinger. Det er en utmerket introduksjon til koding og føles mer som et morsomt eventyr enn som læring. Barna kan også bruke kodeklosser til å lære mer om det kreative ved koding samtidig som de får større forståelse for rytmikk, melodier og harmonier. Coding Jam gir tilgang til over 300 lyder, mønstre og looper man kan lage egen musikk med, og musikken kan deles med familie og venner samt resten av Jam-fellesskapet. Man kan også løse avanserte side-ved-side-programmeringsoppgaver alene eller sammen med andre, alt tilpasset ulike nivåer. Og ved å samarbeide og legge gode strategier kan man låse opp nye verdener og programmere over 60 oppgaver.

 

 

Her er litt om Osmo Genius:

Det prisbelønnede lekesystemet Osmo ble utviklet av foreldre og tidligere Google-teknikere som ønsket å gi både gutter og jenter morsomme og lærerike opplevelser.
Pediatrisk forskning har vist at bruk av skjerm gir barna ferdighetene de trenger for å lykkes på et stadig mer elektronisk arbeidsmarked, men også at det har medført dårligere motorikk og manglende forståelse for noe så grunnleggende som å holde en blyant riktig. Derfor var det viktig for Osmo-utviklerne å innlemme fysiske

aktiviteter og aktiv lek i den digitale opplevelsen.

 

Det første Osmo-produktet som lanseres, er Osmo Genius Starter Kit, som er rettet mot barn mellom 6 og 10 år. Det er en utmerket introduksjon til Osmo-universet, siden settet inneholder alt barna trenger for både håndfast læring og digital underholdning i fem ulike spill. Spillene er laget slik at både nybegynnere og eksperter skal få glede og utbytte av dem.

 

Former skal plasseres på rett sted, problemer skal løses, man skal tegne kreativt og leke med tall, terninger, bokstaver, rettskriving og ord. Osmo er blitt belønnet med flere priser, blant annet for beste KI-baserte utdanningsløsning for selskapets egenutviklede refleksive KI, og systemet fikk en plass på Time Magazines liste med de 25 beste oppfinnelsene – for å nevne noe. 

 

 

Om du tar turen til Elkjøp Amfi Steinkjer den 26. mars fra kl. 10 til 17, så kan det hende det er du som stikker av med disse flotte premiene både til deg selv eller til klassen din. Her vil det blant annet bli kjørt turnering i FIFA 22 (som starter kl. 13 med påmelding), samt konkurranser i spillene Mario Kart 8 og Flåklypa Grand Prix. Som om ikke det er nok, vi trekker også vinnere hver time fra kl. 11 til 17. Her skal man enkelt å greit skrive seg på en liste og vips er man med i trekningen. Det vil også bli lagd en quiz som du kan delta i hvor det også vil bli store muligheter for å vinne flotte premier.

 

En av de største bidragsyterne til premier er SureFire som blant annet har gamingheadset, muser, musmatter, tastaturer, kjølepads til bærbar PC-er med mer. Noe av dette finnes også med i premiepotten for dagen. Har du ennå ikke klart å bestemme deg for hva du skal gjøre lørdag 26. mars så håper jeg dette kan være med å få deg til det. 

 

Velkommen skal du være til et underholdende, spennende og koselig 60 års feiring av Elkjøp!  

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top