Klar for mer snø?

Reklame |

 

Egentlig er vel det et dumt spørsmål. Selv nyter jeg det flotte vårværet som nå har inntatt Trøndelag og sørover. I nord er det nå skikkelig uvær med enorme nedbørsmengder i tillegg til kraftig vind. Temperaturene har i det siste vært behagelige hvor vårstemningen har kommet sigende sakte men sikkert. Et av de beste vårtegnene er hestehoven som presser seg opp blant dødt løv og gress. Nå kjenner man godt at solstrålene varmer. Det er så herlig det. Nyter du det flotte været? Da bør du virkelig gjøre det til gangs. For om du tror vinteren har gitt seg, så må du tro om igjen.

 

 

Rundt neste sving lurer faktisk Kong Vinter med både snø, vind og kulde. For selv om vinteren stadig blir kortere og kortere i antall dager hvert år, så tvinger Kong Vinter seg alltid frem på tampen. Om en tre ukers tid er påsken her og mange håper selvsagt på knakende godt vårvær med høye temperaturer og høy solfaktor. Selv håper jeg inderlig at dette slår til og slettes ikke umulig at vi får en rimelig grei påske med sol og varme. Først må vi bare gjøre oss ferdige med kulde, snø, slaps og vindretning fra vest og nordvest.

 

 

Allerede mot neste helg vil vinteren tvinge seg på. Som du sikkert har fått med deg, må det etter varme komme kulde. Har du pakket unna snøskuffen, ta den frem igjen. Tror nok dessverre du får bruk for den. Kong Vinter vil nok vær tilstede en en liten stund. Snøen vil til tider lave ned og kuldegradene feste et godt grep på oss. For de av dere som fortsatt ønsker vinter og snø så er jo dette godt nytt. Med påfyll av snø vil forholdene i høyereliggende strøk og i fjellet være perfekte når påsken inntar landet om ikke så altfor lenge.

 

 

Før betydde vinteren like mye som sommeren, men nå liker jeg sommeren bedre enn vinteren. Fra Nordmøre og oppover vil altså Kong Vinter vise seg, mens de sør for Dovre vil få rimelig bra vær og faktisk vil temperaturene ikke være så ille heller. Det vil være fult mulig å kose seg med utepils for de som ønsker det. Etter vintervisitten blir det ikke så ille vær igjen. Ikke annet enn å glede seg til det. Hvordan påsken blir helt nøyaktig ser jeg tendensen til om ca. en ukes tid, men slik det ser ut nå så ser den ikke så ille ut. Starten kan bli litt ustabil, men siste del av påsken tror jeg kan bli bra. Uansett, tiden vil vise det. 

 

Noen som gleder seg over mer snø eller er du mer klar for vår og sommer?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top