Gigacon – LAN og spillfestival i Oslo!

Har du hørt om Gigacon før? Om du ikke har gjort det, så er det ikke så rart. For Gigacon er helt nytt av året og planen for arrangøren er å få til et årlig event som blant annet samler verdenseliten innenfor eSport. Tenk deg, 4 hele dager med gaming. 3 200 LAN-plasser og 16 000 dagspass/besøkende. Sammen med TG, vil Gigacon sette Norge på spillkartet med dette eventet, spesielt med tanke på at premiepotten/prizepool er på svimlende 250 000 NOK.

Dette vil nok friste mange spillere rundt omkring i verden og hvor det blant annet satses på compoer i Hearthstone: Heroes of Warcraft, CS:GO, Starcraft i tillegg til Norges største turnering i League of Legends med en premiepott på hele 50 000 NOK i sistnevnte compo. 

Dette er hva Gigacon vil friste med;

Norges største spillfestival

250 000 NOK i prizepool

Digital kultur

Nye spill og teknologi

Cosplay

 

Selv er jeg i dialog med Gigacon om å holde foredraget mitt Spill er sunt der og hvor jeg da blant annet vil få muligheten til å snakke om spill til foreldre, helsevesen og de som kommer på foredraget. Om det blir foredrag der gjenstår å se, men tror mange hadde godt av å høre om det som opptar flesteparten av Norges befolkning for tiden.

Målet med eventer er å skape en ny digital, innovativ spillfestival i Norge med fokus på eSport, EXPO og LAN, alt under samme tak. 

Høres det spennende ut. Sett av 2. til 5. oktober til Gigacon og opplev et unikt event i norges hovedstad. 

Les mer om Gigacon HER!

Deltar du på LAN og synes du Gigacon høres spennende ut?


#gigacon #spillfestival #oslo #lan #cosplay #leagueoflegends #starcraft #ultrastreetfighter4 #csgo #hearthstone #warcraft #gamer #gaming #spillersunt #spill #pcgamer #intel #kingston #creative #gigabyte #soolermaster #games #blogg #blog #foredrag #forelesning #lecture

4 kommentarer
  1. har ikke deltatt på LAN på mange år, men Gigacon, det høres interresant ut, om ikke annet for å komme og se på noen av de beste i verden spille^^

  2. Synes Gigacon virker suspekt, dato endret mindre enn en måned før opprinnelig dato, lokasjon ubestemt. Konseptet virker bra, men det er ting som ikke helt klinger bra.

  3. Dozu: Slik jeg forstod det var det planlagt å arrangere det i August, og du kommenterte det i mai. Omtrent rundt den tiden datoen ble skiftet til Oktober. Jeg tror Gigacon kan bli veldig bra event, og gleder meg til å se resultatet av det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg