Betatest av The Settlers – Kingdoms of Anteria

En av spillseriene jeg opp igjennom mitt årelange liv som gamer har spilt mest er The Settlers. Helt fra det første spillet og frem til i dag har jeg vært stor fan av spillserien. Da jeg tidligere i sommer fikk høre at et nytt Settlers-spill var på tur, har jeg fulgt med som en hauk etter nye filmklipp, bilder og info om dette kommende strategiske spillet. Fra den 16. september og en tid fremover vil det foregå en “stengt” betatest av spillet For de av dere som ikke er med, så vil The Settlers – Kingdoms of Anteria bli lansert til PC før jul.

Her er det nye filmklippet som blant annet presenterer spillets innhold og info om betatesten.

Gleder du deg til The Settlers – Kingdoms of Anteria?

#bluebyte #ubisoft #thesettlers #diesiedler #kingomsofanteria #pc #strategi #spill #gamer #gaming #pcgamer #pcgaming #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #ilovegaming 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top