Warface i vinterdrakt!

Crytek er en av mine favorittspillutviklere. Spesielt spillserier Crysis har gjort stort inntrykk på meg som gamer. Har du hørt om Warface? Dette er et skikkelig online FPS-spill som er gratis å spille. Nylig slapp de en vinterlig utgave av spillet og hvor du blant får oppleve et skikkelig snøskred. Så nå er det bare å fortsette den videre kampen om hvem som er den beste krigeren.

Liker du spill som Call of Duty og Battlefield, ja så kan dette spillet være noe for deg.

#warface #crytek #fps #pc #gamer #pcgamer #pcgaming #intel #gigabyte #kingston #xfx #benq #collermaster #ilovegaming #gaming #spill #spilling #mmofps

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top