Kjøretøyene dominerer!

For tiden går det mye i bybyggespillet Cities Skylines. Et spill som krever at man er kreativ, betenksom og som tilbake gir deg god underholdning. Spillet er utviklet av finske Colossal Orders og hvor de har kombinert stor variasjon med mulighet for å modde egne bygninger, kart, kjøretøy pluss masse annet. Dette gjør at spillet nærmest får uendelig lang levetid. 

Jeg har brukt en god del tid på et område som heter Rauma og som er lagd av norske Sivert Hovde. Dette kartet er utfordrende og har en enormt til detaljgrad som jeg liker godt. 

Her er noen bilder fra mange av kjøretøyene som finnes i spillet og som jeg selvsagt har lastet ned fra Steam Workshop

Spill er sunt anbefaler dette spillet!

Liker du denne typen spill? 

#citiesskylines #colossalorders #paradoxinteractive #paradox #spillersunt #spill #pcgame #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #bybyggespill #citybuilder #lovegaming #sponsoredby #intel #kingston #hyperx #benq #gigabyte #coolermaster #pc #videogame 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top