American Truck Simulator – Skjitens bøter…håpløst!


 

Snakk om ikke å følge med. I alle fall, snuten får et ublidt møte med meg noe som selvsagt fører til en bot. Er det noe jeg hater i spillet så er det de skjitens bøtene man får. Snakk om å kutte ned på inntjeningen, men i grunnen har jeg vel meg selv å takke da at jeg ikke klarer å holde foten unna gasspedalen eller kjører på rødt lys… Nei og nei, snakk om dårlig forbilde der…
 

American Truck Simulator er et spill jeg spiller en del og synes det er bra. Nå går jeg og venter på at enda flere stater blir tilgjengelige. 
 

Spiller du American Truck Simulator eller går det mest i Euro Truck Simulator 2?
 

#spillpappa #americantrucksimulator #youtuber #spill #gamer #gaming #game

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top