Gamerkake alle vil smake…

Selv er jeg litt bortskjemt eller rettere sagt jeg er veldig bortskjemt. For er det noe dama mi kan så er det å bake kaker. Hun er råflink og har lagd de utroligste kaker man kan tenke seg. Opp igjennom årene har det blitt mange heftige kaker i forskjellige fasonger og en av kakene som er på min favorittliste er uten tvil denne som du ser nedenfor. 
 

Mario er og bli en av mine favorittkarakterer sammen med Yoshi. Herlige karakterer som har fått en viktig plass i familien Sandnes sitt liv og som titt og ofte er å finne på skjermen både til ung som gammel. 
 

her er en skikkelig gamerkake lagd av min flinke dame. 
 

Hvilken spillkake ville du hatt om du hadde hatt bursdag? 
 


 


 


 

#kaker #bursdag #gamerkake #spill #gaming #gamer #game

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

4 thoughts on “Gamerkake alle vil smake…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top