Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 unboxes

*Sponset*

Når man skal bygge seg en PC er det viktig å velge hvilke komponenter man skal plugge inn i den kommende gamerPCen. Her gjelder det å velge rett slik at de komponentene passer godt til hverandre. En utstyrsprodusent av gamingkomponenter er Gigabyte og de har i mange, mange år bevist at de har gode kvalitetsterke produkter.
 

Undertegnede har gjennom mange år brukt kun Gigabyte og har vært særs godt fornøyd med dette merket. Derfor var det heller ingen tvil i hva jeg ville ha tak i når det kommer til bygging av min nye gamingPC og som skal være klar innen en måneds tid. Til min Intel i7 6700 Skylake valgte jeg ut GA-Z170-Gaming K3 fra Gigabyte og som på sin måte passer godt inn sammen med min 32 GB DDR 4 RAM fra HyperX. 
 

GamingRIG 2016 har jeg valgt å kalle prosjektet og som har tatt en liten stund å gjøre klart for, men nå er det altså ikke lenge igjen til det blir ferdig og gamerPCen ser dagen lys som sagt innen en måneds tid. I mellomtiden kan jeg her presentere hovedkortet fra Gigabyte og som jeg er veldig godt fornøyd med både av muligheter og design. 
 

Vil du vite mer om hovedkortet, så finner du info om det inn på nettsiden til Gigabyte.
 

Når du skal ha tak i en ny gamingPC, bygger du den selv eller kjøper du den ferdigmontert?
 

#gigabyte #hardware #hovedkort #spillpappa #gamer #youtuber #games #gaming #spill #game 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg