Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 unboxes

*Sponset*

Når man skal bygge seg en PC er det viktig å velge hvilke komponenter man skal plugge inn i den kommende gamerPCen. Her gjelder det å velge rett slik at de komponentene passer godt til hverandre. En utstyrsprodusent av gamingkomponenter er Gigabyte og de har i mange, mange år bevist at de har gode kvalitetsterke produkter.
 

Undertegnede har gjennom mange år brukt kun Gigabyte og har vært særs godt fornøyd med dette merket. Derfor var det heller ingen tvil i hva jeg ville ha tak i når det kommer til bygging av min nye gamingPC og som skal være klar innen en måneds tid. Til min Intel i7 6700 Skylake valgte jeg ut GA-Z170-Gaming K3 fra Gigabyte og som på sin måte passer godt inn sammen med min 32 GB DDR 4 RAM fra HyperX. 
 

GamingRIG 2016 har jeg valgt å kalle prosjektet og som har tatt en liten stund å gjøre klart for, men nå er det altså ikke lenge igjen til det blir ferdig og gamerPCen ser dagen lys som sagt innen en måneds tid. I mellomtiden kan jeg her presentere hovedkortet fra Gigabyte og som jeg er veldig godt fornøyd med både av muligheter og design. 
 

Vil du vite mer om hovedkortet, så finner du info om det inn på nettsiden til Gigabyte.
 

Når du skal ha tak i en ny gamingPC, bygger du den selv eller kjøper du den ferdigmontert?
 

#gigabyte #hardware #hovedkort #spillpappa #gamer #youtuber #games #gaming #spill #game 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top