23. september skjer det…

 

Selv om Activison Blizzard har vært i hardt vær i det siste grunnet trakasseringsbeskyldninger så holder de ikke tilbake med utviklingen av spill. Selvsagt håper jeg de får bukt med denne ukulturen som finnes i spillverden og heller bruker sine krefter på å lage gode spill. Et spill som jeg har fulgt med på helt siden det ble annonsert er Diablo II: Resurrected. Diablo er og blir en klassikerserie av spill som har satt sine spor i oss mange gamere verden over. 

 

Nå har Blizzard sluppet en helt ny trailer av spillet som blir lansert til konsoll og PC den 23. september. Det beste, det er søren meg ikke lenge til. Gud som jeg gleder meg til dette. Herlig skal det bli hvor jeg og hvor mange andre fans også venter med stor spenning på et spill som viderefører klassikerstemplet med fetere grafikk.

 

Gleder du deg? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top