Vinn Rise of the Ronin til PS5 på Steinkjermartnan!

 

Om ikke lenge vil en timeplan for NTE Gaming RoomSteinkjermartnan bli publisert. Her vil det bli noe for enhver smak. Alt fra diverse spillkonkurranser til spillforedrag til andre spillaktiviteter. Her er alle velkomne hvor vi sørger for at alle kan skape gaming glede. Som du også skjønner vil vi kjøre spillkonkurranser. Da blir det mulighet å vinne premier. Hva sier du til å kunne vinne action rolle spillet hvor du som spiller bestemmer utfallet i historien med dine valg, nemlig Rise of the Ronin. Det er utvikleren Team Ninja som står bak spillet som ble lansert kun til Playstation 5 den 22. mars i år.

 

 

Her er litt mer info om spillet:

SMI DIN EGEN SKJEBNE

Japan, 1863.

Etter tre århundrer med Tokugawa Shogunatets undertrykkende styre, stormer Vestens svarte skip nasjonens grenser og landet faller inn i en tilstand av uro. Midt i kaoset av krig, sykdom og politisk uro, smir en navnløs kriger sin egen vei, og holder selve skjebnen til Japan i sine hender.

Mens øst og vest kolliderer, allier deg med – eller eliminer – nøkkelfigurer og form landets fremtid gjennom et flervalgsystem med vidtrekkende konsekvenser.

Møt fiendene dine med en rekke nærkamp- og avstandsvåpen, og benytt unike spesialbevegelser for å seire i kamp.

 

 

-Skap en dynamisk historie
Som en herreløs kriger – en Ronin, er din skjebne din egen. Se historien utfolde seg på forskjellige måter avhengig av valgene du tar og karakterene du allierer deg med underveis. Ta kritiske oppdragsbeslutninger – som om du skal myrde eller beskytte nøkkelfigurer, og form historiens gang gjennom et rikt flervalgsystem.

– Delta i et dypt og tilgjengelig kampsystem
Fra veteranutviklerne til Nioh og Ninja Gaiden – Rise of the Ronin tilbyr et dypt engasjerende, men likevel tilgjengelig kampsystem, med lag av kompleksitet som passer for enhver spillestil. Møt fiendene dine med et utvalg av nærkampsvåpen eller angrip fra avstand med historisk tidsriktige skytevåpen.

– Utforsk en historisk inspirert verden
“Bakumatsu”-perioden varsler Shogunatets endelikt når en ny æra begynner og øst og vest kolliderer. Opplev denne kulturelle revolusjonen på tvers av en åpen verden hvor du vil møte nøkkelfigurene som vil forme historiens gang, og vanlige borgere som søker et veiledende lys i mørket.

Online spill er valgfritt. Krever PlayStation Plus-medlemskap for å få tilgang til online flerspillermodus.

 

 

Om du har lyst til å vinne dette spennende spillet til Playstation 5, så må du ta turen til Huze Ungdomssenter og NTE Gaming Room på Steinkjermartnan. 

Gaming satsningen er et samarbeid mellom Steinkjermartnan, NTE, Sceneteknikk AS, Elkjøp Steinkjer Amfi, Huze Ungdomssenter, SureFire Gaming og Spill er sunt.

 

Velkommen og skap gaming glede på Steinkjermartnan <3 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top