Timeplanen for NTE Gaming Room på Steinkjermartnan 2024!

 

I dag er det en uke til dørene åpnes på NTE Gaming Room på Huze Ungdomssenter. Dette skjer på Steinkjermartnan som går av stabelen 8. til 10. august. Det er flere som den siste tiden har etterlyst en timeplan for når ting skjer av gamingrelaterte ting på Steinkjermartnan. Etter å ha kastet et blikk på timeplanen, ser jeg nå at årets utgave kommer til å bli like unik som den vi kjørte på med i fjor. Det vil som vanlig bli lagt opp til å kunne skape mang en gamingglede  for ung som gammel pluss at man som en bonus også kan vinne flotte premier. Noen av premiene er allerede blitt publisert, men ennå har vi noen gullkorn å publisere som jeg er bra sikker på du vil like. 

 

Nytt av året er at man alle dager vil kunne høre foredraget Spill er sunt. Her vil spesielt voksne kunne få med seg litt av det som skjer i spillverden for unge som gamle. Her får du høre om det positive, men også det litt negative med gamingen. Spill er sunt skal gi et nyansert innblikk i en gamers hverdag og hvordan foreldre på best mulig skal takle at sine unge håpefulle spiller spill. Spill er sunt vil også ta opp temaer som e-sportutdanning, spillutvikling samt generelt om hverdagens gaming. Alle som gjerne vil vite mer om hva barna, de unge spiller og hvorfor denne aktiviteten fenger så mange, må komme på foredraget Spill er sunt. Om du er heldig kan det hende du stikker av med en premie for gode innspill. 

 

 

Ellers på timeplanen kan du få et innblikk i spill, spillkonkurranser pluss tidspunkt for når f.eks. giveaways kjøres i gang. Det er til en viss grad spikret alle aktiviteter, men det vil også underveis plutselig arrangeres uanmeldte spillkonkurranser. Derfor gjelder det å holde seg i nærheten og sjekke ut hva som skjer til enhver tid. 

Her er timeplanen: 

Torsdag 8. august: Kl. 12-18

Kl. 12-18: Kom og spill FC 24 på storskjerm – Playstation 5

Kl. 12-18: Kom og spill Mario Kart 8 Deluxe på Nintendo Switch

Kl. 12-18: Impulsive konkurranser – Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros Brawl, Pinballspill, med flere – Vinn premier fra blant annet SureFire Gaming, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Tekken 8, Armored Core VI: Fires of Rubicon, Farming Simulator 24, Pan Vision, Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen, gavekort og premier fra Elkjøp.

Kl. 12-18: GIVEAWAY: Skriv deg inn i en bok og være med på trekningen av fete premier fra blant annet SureFire Gaming og Elkjøp kl.13:30 og 16:00

Kl. 12-18: Prøv VR

Kl. 14:00 – Foredraget Spill er sunt for voksne! Aktiviteter stenges ned mens foredraget pågår – ca. 30 minutter! Målet med dette foredraget er å formidle det positive og det negative med gaming. Hvordan gaming forener oss uansett hvem vi er, og hva vi driver med. Hvilke muligheter finnes om man ønsker å utdanne seg innenfor gaming? Er e-sport noe for deg? Hva er positivt og negativt med gaming? Hva er egentlig gaming?

Fredag 9. august: Kl. 10-18

Kl. 10-18: Kom og spill FC 24 på storskjerm – Playstation 5

Kl. 10-18: Kom og spill Mario Kart 8 Deluxe på Nintendo Switch

Kl. 10-18: Impulsive konkurranser – Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros Brawl, Pinballspill, med flere – Vinn premier fra blant annet SureFire Gaming, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Tekken 8, Armored Core VI: Fires of Rubicon, Farming Simulator 24, Pan Vision, Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen, gavekort og premier fra Elkjøp.

Kl. 10-18: GIVEAWAY: Skriv deg inn i en bok og være med på trekningen av gavekort fra Elkjøp + fete premier fra blant annet SureFire Gaming og Elkjøp kl.13:30 og 16:00 (Vinn en fet lydplanke fra Creative kl. 16:00)

Kl. 12-18: Prøv VR

Kl. 14:00 – Foredraget Spill er sunt for voksne! Aktiviteter stenges ned mens foredraget pågår – ca. 30 minutter! Målet med dette foredraget er å formidle det positive og det negative med gaming. Hvordan gaming forener oss uansett hvem vi er, og hva vi driver med. Hvilke muligheter finnes om man ønsker å utdanne seg innenfor gaming? Er e-sport noe for deg? Hva er positivt og negativt med gaming? Hva er egentlig gaming?

Kl. 15:00: FC 24 turnering – Meld deg på i en bok med påmeldingsfrist kl. 13:00 (ingen mulighet til påmelding etter denne tiden) – Premier til de tre beste med blant annet gavekort fra Elkjøp + premier fra SureFire Gaming og Elkjøp.

Lørdag 10. august: Kl. 10-15

Kl. 10-15: Kom og spill FIFA 23 på storskjerm på Playstation 5

Kl. 10-15: Kom og spill Mario Kart 8 Deluxe på Nintendo Switch

Kl. 10-15: Impulsive konkurranser – Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros Brawl, Pinballspill, med flere – Vinn premier fra blant annet SureFire Gaming, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Tekken 8, Armored Core VI: Fires of Rubicon, Farming Simulator 24, Pan Vision, Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen, gavekort og premier fra Elkjøp.

Kl. 10-15: GIVEAWAY: Skriv deg inn i en bok og være med på trekningen av fete premier fra blant annet SureFire Gaming og Elkjøp kl.13:30

Kl. 10-15: Prøv VR

Kl. 13:00 – Foredraget Spill er sunt for voksne! Aktiviteter stenges ned mens foredraget pågår – ca. 30 minutter! Målet med dette foredraget er å formidle det positive og det negative med gaming. Hvordan gaming forener oss uansett hvem vi er, og hva vi driver med. Hvilke muligheter finnes om man ønsker å utdanne seg innenfor gaming? Er e-sport noe for deg? Hva er positivt og negativt med gaming? Hva er egentlig gaming?

 

 

Noe annet som er verdt å nevne er at vi på lørdag får besøk av en “kjent” gamer, streamer og influencer som gjennom mange år har gjort seg bemerket i spillNorge. Hvem dette er kommer jeg tilbake til litt senere. 

 

Gamingsatsningen er et samarbeid mellom Steinkjermartnan, Sceneteknikk AS, Elkjøp Amfi Steinkjer, SureFire Gaming, Huze Ungdomssenter og Spill er sunt

 

Sammen med oss kan du nå skape gamingglede på Steinkjermartnan! Velkommen! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top