Vinn flotte premier hos Elkjøp Amfi Steinkjer 27. november!

 

Nå er det ikke lenge igjen til ett nytt gamingevent går av stabelen. Denne gangen skal jeg med Spill er sunt ta turen innover til Steinkjer for å spre litt gamingglede. Her vil man kunne vinne meget fete premier. Alt du trenger å gjøre er å møte opp, konkurrere i spill og kanskje er det du som stikker av med premier. Det vil bli kjørt konkurranser i blant annet spill som Flåklypa Grand Prix, men ikke umulig vi kjører opp turneringer i Fifa 22 og kanskje Mario Kart 8 også. Det vil også blir trukket premier blant alle de som kommer innom i tillegg til uanmeldte trekninger. Uansett, det skal lønne seg å ta turen innom Elkjøp Amfi Steinkjer den 27. november.

 

 

 

Gamingeventet er i sammenheng med Black Week. Her skal det underholdes med gaming og hvor alle er velkomne uansett om man gamer eller ikke. Kanskje vinner du premier som kan brukes til julegaver. 

 

 

Her er en liten oversikt over hvilke premier som kan vinnes: 

Tastaturer – SureFire 

Gaming muser – SureFire

Musmatter – SureFire/Roccat

Headset – SureFire/Stealth

Ladestasjoner – Stealth

Harry Potter julekalender

Spill som Rims Racing, Pshychonauts 2, Microsoft Flight Simulator, Werewolf The Apocalypse – Earthblood, WRC 10, Call of Sea, Flåklypa Grand Prix samt Rob Riches fra Megapop Games. 

 

 

SureFire Gaming sponser masse fete premier til spilleventet 27. november hvor du enten vinner til deg selv eller kanskje bruker premiene som julegaver. Her er det opp til deg. Hiv deg med og kom på Elkjøp Amfi Steinkjer så kan det hende det er du som stikker av med de feteste premiene du kan tenke deg. 

 

Det hele starter kl. 10:00 og varer frem til kl. 16:00

 

Vil rette en stor takk til SureFire Gaming, Microsoft, Pan Vision, Roccat og Turtle Beach for premiene! 

 

Velkommen skal du være! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top