Noe av det beste jeg har sett!

Det er mye som skal til for å gjøre meg overrasket når det kommer til spill. Spesielt på det grafiske er det mye som skal til. For er det noe jeg setter stor pris på i spill, ja så er det nettopp fet grafikk. Jo mer detaljert, glinsende og realistisk grafikken er jo bedre. Selvsagt er det ikke bare grafikken som er alt i et spill, innholdet ellers må være bra om det skal klare å fange meg og da tenker jeg på historie, gameplay og holdbarhet. 

Når det kommer slike klipp som det du kan se nedenfor, så smelter jeg ganske så fort. Snakk om rålekkert. Sliter med å holde tungen stille og siklet renner i strie strømmer. For en grafikk, for noen herlige detaljer. Spillet som her stråler av fet grafikk er Project Cars fra utvikleren Slightly Mad Studios og kommer til PC/Playstation 4 i løpet av november. 

Spill er sunt anbefaler Project Cars.

Blir du fristet av dette klippet eller er ikke bilspill helt din greie? Hva teller mest når det kommer til spill for deg?
 

#bilspill #projectcars #slightlymadstudios #racing #graphic #spill #games #videogame #playstation4 #ps4 #pc #gamer #nerd #gaming #pcgamer #intel #kingston #gigabyte #creative #coolermaster #qpad #love #fun #nice #blog #blogg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg