Noe av det beste jeg har sett!

Det er mye som skal til for å gjøre meg overrasket når det kommer til spill. Spesielt på det grafiske er det mye som skal til. For er det noe jeg setter stor pris på i spill, ja så er det nettopp fet grafikk. Jo mer detaljert, glinsende og realistisk grafikken er jo bedre. Selvsagt er det ikke bare grafikken som er alt i et spill, innholdet ellers må være bra om det skal klare å fange meg og da tenker jeg på historie, gameplay og holdbarhet. 

Når det kommer slike klipp som det du kan se nedenfor, så smelter jeg ganske så fort. Snakk om rålekkert. Sliter med å holde tungen stille og siklet renner i strie strømmer. For en grafikk, for noen herlige detaljer. Spillet som her stråler av fet grafikk er Project Cars fra utvikleren Slightly Mad Studios og kommer til PC/Playstation 4 i løpet av november. 

Spill er sunt anbefaler Project Cars.

Blir du fristet av dette klippet eller er ikke bilspill helt din greie? Hva teller mest når det kommer til spill for deg?
 

#bilspill #projectcars #slightlymadstudios #racing #graphic #spill #games #videogame #playstation4 #ps4 #pc #gamer #nerd #gaming #pcgamer #intel #kingston #gigabyte #creative #coolermaster #qpad #love #fun #nice #blog #blogg

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

2 thoughts on “Noe av det beste jeg har sett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top