Bare å glede seg…

Bilspill er noe jeg liker svært godt. Spesielt bilspill som er utviklet av Codemasters har jeg alltid hatt en stor sans for. Både Colin McRae og Race Driver-spillene har jeg hatt stor sans for, men også DiRT-serien har satt dype asfaltspor i mitt gamerhjerte. I dag pumpet mitt gamerhjerte ekstra fort, for i dag ble nemlig Grid: Autosport annonsert. Etter å ha sett filmklippet til dette kommende bilspillet, så gleder jeg meg mer enn noen gang. 

Codemasters er mestere når det kommer til bilspill og har årelang erfaring. Derfor vet jeg at Grid: Autosport kommer til å bli et spill jeg vil digge og spille mye, på lik linje som jeg blant annet gjorde med Grid 2 som kom for salg i fjor vår. Den 27. juni er det klart for mer kjøring og med en skikkelig herlig karrieredel kan ikke dette bli annet enn bra. Det finnes fem hoveddeler i karrieremodusen og som er touring car racing, endurance racing, open-wheel racing street racing og tuner racing. 

Spill er sunt anbefaler Grid: Autosport. 

Selv håper jeg på å få spilt spillet på PC og sommeren i år kommer til å bli fartsfylt, noe jeg selvsagt gleder meg stort til. 

Flere som gleder seg? 

#codemasters #bandainamconordic #bilspill #racing #gamer #nerd #gaming #pc #ps3 #Xbox360 #spillersunt #driving #cars #fun #videogame #roads #nature #washington #sanfrancisco #streets #endorurace #gamereactor #tuningcars #openwheelracing #touringcarracing #streetracing #egoengine 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg