Populært gaming event på Elkjøp Amfi Steinkjer!

 

Sist helg reiste undertegnede til Steinkjer med et mål og det var å underholde besøkende med spill, konkurranser og quiz. Det hele var i godt samarbeid med Elkjøp Amfi Steinkjer. For å si det slik, jeg kom til dekket bord hvor gjengen på Elkjøp hadde montert opp et telt, satt opp to store, nye skjermer samt en Playstation 4 og en Nintendo Switch. Det er ikke alltid at alt er lagt så til rette, men her hadde Elkjøp-gjengen på Steinkjer gjort en formidabel jobb for meg. Mer dekket bord går det ikke an å komme til. Eneste for meg var å gjøre klart premiebordet samt legge til rette for spillkonkurranser.

 

 

For anledningen var det planer om å kjøre FIFA 22, Mario Kart 8 og Flåklypa Grand Prix-konkurranser så de som kom innom hadde nok å bite i spillemessig. I tillegg til konkurranser og quiz, trakk jeg også premier hver time hvor de som var innom teltet skrev seg på en liste og hvor vi da trakk en vinner ut i fra den listen hver time. Dette ble superpopulært. Det var mange som skrev seg på, men skjønner det godt når premiene gikk fra å være fete gamingheadset, tastaturer, spill, filmer med mer.

 

 

Etter hvert som dagen skred frem ble det mer og mer aktivitet i spillteltet. Flere og flere hev seg med i konkurranser hvor også quizen slo virkelig godt an blant de besøkende. Quiz er populært spesielt om premiene også tiltrekker noe de selvsagt gjort det.

 

Undertegnede fikk også litt hjelp av flere noe som ble satt veldig stor pris på. Å holde styr på så mye alene er ikke enkelt, men med litt hjelp ble hele arrangementet en stor suksess. Neste arrangement er planlagt allerede den 11. desember. Da håper jeg på enda mer besøkende hvor det ikke skal stå på premiene. Nok en gang skal man vinne masse fete gaming produkter, deriblant fra SureFire samt spill pluss annet stæsj.

 

Her er noen flere bilder fra spilleventet som gikk av stabelen på Elkjøp Amfi Steinkjer;

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top