Er du hypp på å vinne flere premier på NTE Gaming Room?

 

Vi gir oss ikke! La oss presentere nok en premie du kan vinne på Steinkjermartnans gamingsatsning sammen med NTE, Elkjøp Amfi Steinkjer, Sceneteknikk AS, SureFire Gaming, Spill er sunt og sist men ikke minst Huze Ungdomssenter. Premien er nok en gang et spill som blant annet har fått gode kritikker (Gamer.no). Spillet som du kan vinne er Stellar Blade til Playstation 5 og hvor anmelderen på Gamer.no beskriver som Lekker, lettspilt og lettkledd action. Etter å ha sett noen trailere fra spillet så ser jeg at dette er litt av en godbit. 

 

 

Her er litt mer info om spillet:
Menneskehetens fremtid er balansert på kanten av et blad. Herjet av merkelige, kraftige skapninger, har jorden blitt forlatt, og det som er igjen av den desimerte menneskeslekten har flyktet til en koloni i verdensrommet. Gjenvinn jorden for menneskeheten. Redd menneskeheten fra utryddelse i dette elektrifiserende historiedrevne actioneventyret. Menneskehetens fremtid er balansert på kanten av et blad. Herjet av merkelige, kraftige skapninger, har jorden blitt forlatt, og det som er igjen av den desimerte menneskeslekten har flyktet til en koloni i verdensrommet. Etter å ha reist fra kolonien, ankommer EVE de øde restene av planeten vår med et klart oppdrag: å redde menneskeheten ved å gjenvinne jorden fra Naytiba – den ondskapsfulle kraften som har ødelagt den. Men mens EVE takler Naytiba én etter én, og samler fortidens mysterier i ruinene av menneskelig sivilisasjon, innser hun at oppdraget hennes er langt fra enkelt. Faktisk er nesten ingenting som det ser ut til…

  • En spennende bit av sylskarp action
  • Delta i lynrask kamp mens du skjærer en vei gjennom restene av jorden i et helt nytt actioneventyr på PS5. Slipp løs grasiøse, men brutale angrepskombinasjoner, lås opp nye trekk og våpenoppgraderinger, og møt episke sjefsmøter som vil utfordre både hjerne og styrke i like stor grad.
  • En utrolig visuell opplevelse
  • Bli fordypet i en svært detaljert post-apokalyptisk verden som blander skjønnhet og gru med spektakulær effekt. Utforsk fantastiske science fiction-inspirerte miljøer, vekket til live via den grafiske kraften til PS5.
  • Et dypt, uforglemmelig eventyr
  • Avdekke en gripende menneskelig skjebnehistorie, med modne temaer, en tankevekkende fortelling og følelsesladede åpenbaringer fra begynnelse til slutt.

 

 

For å kunne bli en heldig vinner av spillet, må du ta turen til NTE Gaming Room under Steinkjermartnan på Huze Ungdomssenter. Der vil du kunne delta i spillkonkurranser, høre foredraget Spill er sunt, prøve VR samt spille på PC-er og konsoller. Selvsagt blir det også giveaways som er en populær tradisjon som vi må følge på med i år som tidligere år. Alt dette kan du lese om i artikkelen om timeplanen

 

Spillsatsningen er et samarbeid mellom NTE, Sceneteknikk AS, Elkjøp Amfi Steinkjer, SureFire Gaming, Huze Ungdomssenter, Spill er sunt og for ikke å glemme Steinkjermartnan

 

 

Velkommen skal du være til noen forrykende gamingdager på Steinkjermartnan! Skap gaming glede med oss og forstå hvor viktig gaming er for mange! Gaming glede for gaming<3 ditt!

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top