Steinkjermartnan 2024: Vi får storfint besøk på lørdag!

 

Nå er det under en uke til dørene åpner for Steinkjermartnan 2024. Vi er mange som gleder oss til å dundre på med gaming i fokus. Det blir mulighet for å spille spill på PC-er og konsoller, prøve VR, delta i spillkonkurranser, høre foredraget Spill er sunt og sist men ikke minst vinne meget flotte premier fra torsdag 8. august til og med lørdag 10. august. Det er ikke småtteri det vi i NTE Gaming Room har å by på i år. 

 

 

Som om ikke dette er nok, får vi også storfint besøk på lørdagen hvor selveste John Freddy “Naireks” Jakobsen. Han er også grunnleggeren av Kamp Mot Kreft og er en kjent norsk twitch streamer og gamer. Han har i en årrekke holdt på med ulike prosjekter innen gaming og veldedighet og deriblant aksjonen Kamp Mot Kreft som er en årlig happening hvor han sammen med andre streamere og gamere samler inn penger til Kreftforeningen. Denne innsamlingen er av de største i sitt slag her til lands og er en viktig bidragsyter til Kreftforeningen. Om du tar turen innom på lørdag 10. august vil du altså kunne møte Naireks hvor han sammen med Spill er sunt vil fortelle litt om det han driver med samt være med å underholde hvor gaming i fokus. 

 

 

Om du vil sjekke ut hans Twitch-kanal så får du gjort det HER. Anbefales! 

Kom og besøk oss på lørdagen på Steinkjermartnan! Velkommen til gamingprat og annen prat så skal vi gjøre vårt beste for å underholde deg hvor du kan skape god gaming glede! 

Spillsatsningen er et samarbeid mellom: NTE, Sceneteknikk AS, Elkjøp Amfi Steinkjer, SureFire Gaming, Huze Ungdomssenter og Spill er sunt

 

VELKOMMEN TIL NTE GAMING ROOM PÅ STEINKJERMARTNAN! SKAP GAMING GLEDE MED GAMING<3! 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top