Team ProPain presenterer Sabaton Open Air 2022!

 

Nå er det ikke så altfor mange dager til undertegnede tar fatt på en skikkelig lang kjøretur. Turen går til Falun. Det er ikke hva som helst som foregår der. For i år når Koronapandemien på en måte er over, har diverse festivaler også åpnet opp. En av de store metalfestivalene i Norden er uten tvil den bandet Sabaton selv arrangerer, nemlig Sabaton Open Air. Denne festivalen går altså av stabelen i Falun.

 

Team ProPain er et svensk community som gjennom flere år har stått på og presentert det ene store bandet etter det andre. Ett av bandene som har fått mange hyllester er metalbandet Sabaton. I år skal jeg med Surefire Gaming sammen med Team ProPain, mine venner Ulf og Andreas sørge for underholdende aktiviteter. Dele ut massevis av premier og sørge for at de som er på festivalen får oppleve oss på best mulig måte. 

 

Festivalen går av stabelen 3. til 6. august. Undertegnede får kun til å være der fra 2. til 5. august. Den 6. august må jeg og madammen være hjemme for å hylle ett vennepar som gifter seg noe jeg også gleder meg til. Skal innrømme at jeg ble litt skuffet da jeg så programmet for festivalen og når de ulike bandene spiller. Se bare her:

 

ONSDAG:
18.30 – Reaper´s Mark
19.30 – Introitus
20.30 – Eternal of Sweden
21.30 – Methane
22.30 – Cryonic Temple
23.45 – Twilight Force

 

TORSDAG:
16.45 – Tungsten
18.00 – Dark Tranquillity
19.15 – Cyhra
20.30 – Deathstars
21.45 – Tiamat
23.00 – Equilibrium
00.45 – Nanowar Of Steel

 

FREDAG:
14.30 – Mister Misery
15.30 – Mile
16.30 – Van Canto
17.30 – Shakra
18.30 – Burning Witches
19.45 – Hammerfall
21.15 – Lordi
22.30 – Raubtier
00.30 – Beyond The Black

 

LØRDAG:
14.30 – Metalite
15.30 – Siernia
16.30 – Nestor
17.30 – Loudness
18.30 – Roulette
19.45 – Amaranthe
21.15 – Myrath
22.30 – Sabaton
00.30 – Freedom Call

 

 

Som du sikkert også har fått med deg er jeg stor fan av metalmusikk og hører mer på denne sjangeren enn noe annet. Med at jeg må dra tilbake til Orkanger fredag 5. august, gjør at jeg går glipp av både bandene Sabaton og Amaranthe som er en av mine favorittband. Synd er det, men håper jeg får anledningen en annen gang med å oppleve disse bandene på scenen. 

 

I sammenheng med den kommende metalfestivalen Sabaton Open Air 2022, har Team ProPain lagd en hyllest i spillet Minecraft og hvor du får en presentasjon over festivalområdet. Imponerende rett og slett av Team ProPain. 

 

Kom på Sabaton Open Air og vinn produkter fra SureFire!

Nå er det bare å glede seg til Sabaton Open Air 2022 selv om jeg ikke får med meg favorittbandene mine, men en får gjøre det beste ut av det. Gleder meg til å promotere SureFire Gaming på Sabaton Open Air med å skape litt liv og røre der. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det. I bilen vil jeg ha med massevis av SureFire-produkter og hvor det skal bli herlig å kunne dele ut til vinnere av diverse konkurranser. Kanskje får jeg også møtt noen av bandene og delt ut litt SureFire-produkter til dem. Ikke umulig det heller. 

 

Så hva er vel ikke en bedre avslutning av dette blogginnlegget enn å la Team ProPain presentere årets Sabaton Open Air!

 

Kommer du på et av årets metalfestivaler?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top