Epic Games hacket! 800 000 passord stjålet

Hacking er noe som foregår litt over det hele og i går ble Funcoms forum hacket hvor masse passord havnet på avveie og nå er det Epic Games som får gjennomgå. Denne gangen er det snakk om over 800 000 login og passord som kan være stjålet i følge Security Affairs. Det er communitiene til Unreal Tournament og Unreal Engine som nå har blitt hacket og hvor nå alle anbefales å forandre på sine passord. Security Affairs skriver videre at det er epostadresser, passord, fødselsdata og private meldinger som har lekket ut.
  

At dette er siste gangen at et stort spillselskap blir hacket er nok lite trolig og at dette garantert vil skje flere ganger. Det som er viktig å tenke på er at når dette skjer at man med en gang man får beskjed av spillselskapet forandrer på passordet. Så slipper man at kontoen i alle fall blir tatt over eller havner i feil hender.
 

Så det var dagens skremsel.
 

#hacking #epicgames #funcom #spill #gaming #game #games #gamer 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top