Blizzard sponser BondeLAN 2019 – The Last Adventure!

Reklame | Blizzard

 

En av de som virkelig har vært med på å støtte BondeLAN opp igjennom årene er uten tvil Blizzard. De har sponset de utroligste av premier og i fjor var det hundrevis av masker man kunne få med seg og i år er det fete POP! Games figurer pluss den ultimate Warcraft Battle for Azeroth Collector’s Edition som ligger i premiepotten. Fete premier som faktisk kan bli dine om du dukker opp på årets BondeLAN som går av stabelen den 17. til 20. februar. 

 

Blizzard har mange gode spill på sitt renome og er en av de største utviklerne i verden når det kommer populære spill. På sin merittliste finner du blant annet spill som Warcraft, Starcraft, Diablo, Overwatch, HeartStone m.fl. Dette er spill som jeg selv har hatt mye glede av og som jeg i tiden fremover kommer til å kose meg med. Spesielt Diablo og Overwatch er store spill i mine øyne. 

 

Nå er det altså ikke lenge til BondeLAN åpner dørene og om du vil slå kloa i disse fete premiene så er det bare å ta turen inn til Snåsa og delta på det som skjer på LANet. 

 

Om du vil vite mer om BondeLAN så klikk deg inn på nettsiden deres og om du vil vite mer om Blizzard sine spill så finner du masse info HER

 

Kommer du på BondeLAN? 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top