Grid – årets store bilspill?

 

Et av spillene jeg gleder meg mest til i høst er uten tvil Grid. Codemaster kjører på i kjent stil med en av deres populære racingspillserier og lanserer den 11. oktober Grid til konsoller og PC. Selv har jeg mange timer med Grid-serien spesielt sammen med mine gode venner i klanen Trønderbataljonen Racing. Med kommende Grid vet jeg at det kommer til å bli en god del timer til noe jeg gleder meg sykt mye til. 

 

Grid Autosport er vel det bilspillet som har fått mest “kjærlig” omgang de siste årene. Det på bakgrunn av multiplayerdelen som er veldig godt satt sammen i spillet. Tenker nok at Codemasters har fulgt den gode oppskriften på deres kommende Grid og sørger for at vi nok en gang får spilt sammen mot hverandre. Det er i alle fall den biten som jeg selv gleder meg mest til. Så får singleplayerkjøringen kommer litt i bakkant. 

 

Nå er det altså ikke så altfor lenge igjen til Grid lanseres og den 11. oktober har for lengst blitt lagt inn i spillkalenderen min. Mens jeg venter har Codemasters publisert en ny trailer fra spillet og som virkelig gir grunn til å glede seg. Gleder du deg til Grid eller er det andre spill som frister mer? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg