Min jul: Minn mæ på med Axel Frønes!

 

Nå nærmer julen seg med stormskritt. For min familie betyr julen mye på alle måter. Spesielt en ting som får frem julestemningen selv om kanskje ikke været er helt med, så er det julemusikk. I denne forbindelse vil jeg nå her i bloggen min legge frem enkelte låter som betyr mye for meg og oss. Ei låt som jeg ble introdusert for i fjor er “Minn mæ på”. Låten er helt fantastisk og med en artist som virkelig har kommet i søkelyset for tiden. Artisten er selvsagt Axel Frønes som har kommet med mange nydelige låter som anbefales. 

 

Låten “Minn mæ på” tar meg tilbake til julen da jeg var liten. For teksten har utrolig mange likheter med mine minner rundt julen…

 

Får du julestemning av å høre på julemusikk? 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top