Orkanger Badmintonklubb på Radio Trøndelag

I går fikk jeg spørsmål fra Jan Aage Nyborg om jeg ville stille opp som representant for Orkanger BadmintonklubbRadio Trøndelag. Her var målet og snakke litt om det kommende Norgesmesterskapet i badminton for veteraner som skal arrangeres nå til helgen, det vil si 8. til 10. mars. Å få arrangere et så prestisjepreget arrangement er stort og noe vi i Orkanger Badmintonklubb er veldig stolte over. 

 

I morgen skal vi i gang med riggingen og skal innrømme at jeg gleder meg til det. Det kommer til å blir mye å gjøre nå timene fremover og vi skal sørge for at det 147 deltakerne fra 38 klubber får en fin opplevelse her på Orkanger.  

 

I alle fall, her er innslaget fra Radio Trøndelag og hvor jeg ble intervjuet tidlig onsdags morgen -> Radio Trøndelag – Veteran NM i badminton 2019 

 

Stay tuned for more…

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top