Stick together med NärCon Sommer 2022!

 

Digger du cosplay og i tillegg elsker å dra på Cons rundt omkring? Da har du garantert hørt om NärCon som går av stabelen i Linköping i Sverige. Datoen du kan merke deg er 28. til 31. juli. Da er det klart for et av årets store høydepunkt når det kommer til cosplayarrangementer her i Norden. Selv undertegnende synes cosplay er noe som fenger og spesielt når jeg ser gleden, engasjementet og gløden alle som driver cosplay utstråler med. Rett og slett magisk på mange måter. 

 

Skjønner mer og mer hvorfor så mange blir dratt inn i cosplayverden og hvordan med sine kreative egenskaper kan skape hvem en måtte ønske av karakterer. Er det noe som virkelig imponerer meg er samholdet cosplaymiljøet har.

 


Da jeg fikk høre om at NärCon skulle arrangeres den 28. til 31. juli hadde jeg planer om å dra til Linköping sammen med mine gode venner i Team ProPain, men disse dager er jeg med mine familie på ferie. Gjengen i Team ProPain skal dit og det gleder meg stort. For anledningen har dette populære svenske communitiet lagd noe i sammenheng med kommende NärCon i spillet Minecraft hvor de hyller arrangementet. Nok en gang er jeg imponert og presenterer området det hele skjer på det med låten “Stick Together” av Elijah N.

 

 

Om du tar turen dit, vil mine svenske venner arrangere konkurranser og giveaways der hvor man vil kunne vinne flotte premier fra SureFire. Selvsagt er det viktig for SureFire å underholde på best mulig måte. Dette sørger Team ProPain for noe som gleder meg skikkelig mye. Etter hvert håper jeg at det blir mulighet for oss å kunne støtte mer opp om det flotte arrangementet som NärCon er. Kanskje ved neste anledning er undertegnede å finne på NärCon. Hvem vet?

 

Så om du vil oppleve et unikt arrangement og et av de største av sitt slag i Norden, ja så må du ta turen til NärCon i Linköping. Det anbefales på det sterkeste. Nå er det bare håpe at jeg selv får muligheten til å dukke opp der en vakker dag og møte en av ildsjelen der, nemlig Sam.

 

 

Om du vil vite mer om NärCon så kan du sjekke det ut her på nettsiden deres

 

Om du vil se mer av Team ProPains sine prosjekter, så gå inn på deres Youtube-kanal. Her vil du finne utrolig mange stilige videoer blant annet med hyllester til kjente artister lagd i Minecraft. 

 

 

Driver du med cosplay og hva liker du best med det?

 

Stick Together! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top