Turtle Beach Recon 200 Gen 2 ser da ikke ille ut…

 

Er du en av de gamerne som har spilt med produkter fra Turtle Beach? Hva er dine opplevelser med dette merket? Selv har jeg det og pr. dags dato har jeg blitt fornøyd med produktene jeg har fått gleden av å spille med. Er det noe som er viktig for meg når jeg bruker min kostbare tid på gaming så er det at produktene funker godt. Perfekt lyd er noe alle produsenter streber etter, men ikke alltid de klarer å nå målene vi kresne gamere har satt oss. 

 

Nå er det ikke lenge igjen til ett nytt produkt fra Turtle Beach lanseres. Gamingheadsetet Recon 200 Gen 2 er under oppseiling og vil etter planen slippes på markedet den 19. september. Her er det snakk om et headset som er gjort klart for den nye generasjonen konsoller fra Sony og Microsoft. Turtle Beach lover knakende god lyd med dyp bass med gode mellomtoner og diskant. Dette skal sørge for at du alltid vet hvor dine fiender befinner seg på slagmarken. Som Turtle Beach skriver “Hear big, win big”. 

 

Her er en liten del av pressemeldingen som dukket opp for nettopp Turtle Beach Recon 200 Gen 2:
Recon 200 Gen 2-hodetelefonene med kabel gir kraftig, forsterket spillyd på Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 og Nintendo Switch™, i tillegg til kompatible PC- og mobilplattformer med 3,5 mm lydinngang. Gen 2-modellen er etterfølgeren til originale Recon 200 og gir spillerne flere funksjoner til samme veiledende pris på 649 NOK. Hodetelefonene har også variabel mikrofonmonitor, mykere memory foam-puter og et nytt og stivere hodebånd. De er i tillegg kompatible med ProSpecs™-briller og fungerer også i passiv modus. Lyden i Recon 200 kommer fra 40 mm høyttalere med forbedret Bass Boost, noe som gir medrivende og detaljert spillyd som støtter tilgjengelige rom-surroundlydteknologier som Windows Sonic, Dolby Atmos, DTS Headphone: X1 og Sony 3D Audio. Recon 200 Gen 2 finnes i sort, hvit og den helt nye fargen midnattsblå.

 

Om du synes dette virker spennende og ønsker å forhåndsbestille, så kan det gjøres på nettsiden til Turtle Beach

 

Synes du Recon 200 Gen 2 ser interessant ut? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top