Pass deg for dildoen!

Det er mye man i livet skal passe seg for og som kan ta livet av en (kvinner denne gangen). For i går kunne man lese en nyhet på TV2nyhetene.no at en kvinne nesten holdt på å dø på grunn av en dildo. For midt under akten begynte hun å blø meget kraftig og hvor hun påfølgende mistet veldig mye blod. I følge henne var det ikke langt unna at hun holdt på å dø.

Denne episoden har medført at hun nå har saksøkt produsenten for 140 000 kroner som en "oppreisning" noe hun mener er rett og rimelig for at hun holdt på miste livet. Et menneske er ikke likt bygd og hva som var årsaken til at det nesten gikk galt med denne kvinnen er vanskelig å si, men tviler litt på at det er produsenten av sexleketøyet sin feil. Selvsagt kunne de ha skrevet på pakningen at man i verste fall kan få blødninger under bruken noe som jeg synes ikke er rart om det også står i manualen.

Selvsagt er det også synd på kvinnen som opplevde dette og skjønner selvsagt hennes alvorlige opplevelser, men at det er produsenten sin feil er jeg nå litt i tvil i da. Hva mener dere lesere? Er det slik at produsentene må passe på å få med alle farer som lurer bak i sine manualer eller er det brukeren selv som må være obs på at slik bruk av slike "godsaker" kan føre til slike alvorlige hendelser? Man kan kanskje ikke kalle det for uvettig bruk heller, for det er da vel ikke så mange måter å bruke en slik sak på eller...?

Én kommentar

enda en grunn til at min kjære ikke skal ha sånt i nattbord skuffen ;-)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits