Ønskespill til andre formater!

Det er lenge siden jeg ble hekta på spill og den dag i dag så er jeg fortsatt hekta på spill. Det er noe spesielt med spill og måten vi blir tiltrukket spillene i dag. Selv prøver jeg på best mulig måte å bevare gløden og ikke minst gleden av å spille uansett hvilket format jeg spiller på. Jeg koser meg gløgg ihjel om jeg sitter med en gamepad til Xbox 360/PS2 eller med en PSP eller DS i hånda. Jeg har det moro sammen med familien når jeg spiller på Wii-en og PC-en er den maskinen jeg kanskje spiller mest på.

I det siste har flere og flere tanker florert i hodet mitt på spill jeg kunne ha tenkt meg til andre formater. Spesielt da jeg satt og spilte The Settlers på DS. Da kom spørsmålet på hvorfor The Settlers 2 og 3 ikke var blitt lansert til DS-en. Hva med Super Mario Galaxy-serien til DS eller Super Smash Bros Brawl til samme format for den saks skyld? Jeg kunne også ha tenkt meg Gran Turismo 5 til PC. Det samme gjelder Forza Motorsport-serien til PC også. Jeg håper inderlig at Red Dead Redemption kommer til PC. Hva med Heavy Rain til Xbox 360 og PC? Hvorfor kommer ikke Alan Wake til Playstation 3 og PC? Det er mange spill som kommer til de forskjellige formatene som jeg gjerne ville ha sett på andre formater.

Hva med deg – er det spill du helst ville ha hatt til andre formater enn der de befinner seg i dag? Hva er så årsaken til at du ønsker denne ønskedrømmen? Har du drømmer om at en dag så skal du få spilt Heavy Rain på Xbox 360?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg