Null sikt!

Selv er jeg veldig varsom og aktpågivende når jeg er ute i trafikken. Det er viktig og spesielt når jeg kjører bil prøver jeg alltid å være forutseende. Jeg er nøye med sikkerheten og bruker alltid sikkerhetsseler både på meg og barna. I tillegg er jeg heller ikke noe råskinn til å kjøre fort. Det er viktig å holde fartsgrensen samt kjøre etter de forholdene som er på veiene.

Dessverre er det mange som burde ha fått seg en aha-opplevelse når det gjelder de trafikale kunnskapene samt vite når farten er for høy eller at man må bruke tid på å skrape is fra bilens ruter før man kjører i vei.

I vinter har jeg lest om veldig mange som har blitt stoppet opp med totalt nedisete biler og hvor politiet ikke kunne tro det var mulig. I dag har en 21-åring blitt stoppet av politiet og det med totalt nediset bil. Politiet (med refleksvest) og personen stilte seg fremfor bilen og man kunne ikke se noen av de gjennom frontruten. I tillegg hadde 21-åringen kjørt gjennom Steinkjer by og det mot solen som i tillegg til nedisete ruter fikk dårlig sikt på grunn av solen.

Er man for lat til å skrape av isen på rutene eller er det at man har for “dårlig” tid at man ikke gjør det? Er du en forsiktig person når det kommer til bruken av bil, er du nøye med å bruke sikkerhetsseler når du kjører eller sitter på? Hvis du ikke kjører bil – hvordan vil du bli i trafikken når den tid kommer?

Her er artikkelen som stod i Trønder-Avisa nettsider; http://www.t-a.no/nyheter/article109375.ece hvor bildet også stammer fra!

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

7 thoughts on “Null sikt!

  1. Skaffe seg en skrape/kost er ikke verdens største jobb :- ) Går veldig fort å ihvertfall ordne rutene..
    sv: Hehe, nei, men så er det jo minstemann.. maser seg til det meste :- p menmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top