Dyktig jeger!

I disse smågnager tider er jeg glad for å ha et par katter. For titt og ofte er de ute og da jager de smågnager og spesielt mus. For selv om vi ikke har så veldig mye mus i nærheten, takket være kattene så er det artig å se hvor flinke de er til å fange disse små gnagerne. I år var det spådd at vi skulle få et helsikes til lemmenår, men det ser faktisk ut som om disse ilsinte gnagerne er på tur tilbake og at det ikke blir så mye av de nede i bygda. Husker godt år hvor lemmene hadde kommet seg ned til bebyggelsen og hvor moro kattene hadde det da. Dessverre så blir det ikke den moroa som var forespeilet for kattene, men glad er jeg nå likevel da.

Her er to bilder av katta som nettopp har fanget en mus og som gjerne ville presentere den for oss inne i huset. Selvsagt varte ikke den gleden så innmari lenge og vi bar musa ut på plenen slik at katta kunne nyte den der.Hvilke husdyr har dere? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top