Vi tiltrekkes av store kjøpesentre!

Det er ikke rent lite vi blir tiltrukket av i dagens samfunn. Om det er jenter/gutter, bedre kropper, tøffe biler, fete ferier, spill eller andre ting vi sikler etter. Selv blir jeg tiltrukket av masse ting og føler meg inne mellom ør i toppen av det.

Er det en plass vi tiltrekkes til, ja så er det nettopp kjøpesentere. Så mitt spørsmål er – hvorfor tiltrekkes vi disse gigantiske pengeslukerne og ikke de mindre og mer harmoniske små butikkene som ligger i gata? Er det fordi det er så mye butikker som er samlet på et sted eller er det andre ting som trekker? Kanskje er det en samlingsplass for venner av deg? Selv blir jeg tiltrukket av kjøpesentre og kan bruke god tid på å sjekke ut butikker m.m. som interesserer.

I Amfi-senteret På Steinkjer finnes det pr. i dag over 120 butikker samlet på et sted og flere skal vist kommer til. På slike steder samler det seg utrolig mye folk og visakortene får kjørt seg til de gløder. 

Hva med deg, tiltrekkes du av kjøpesentre eller holder med en liten tur i din lokale butikk? Hva tror du som trekker så masse folk til slike gigantiske kjøpesentre?

Hvis du ønsker å se hvordan det største kjøpesenteret nord for Dovre ser ut, så klikk deg inn på denne siden; http://www.amfisteinkjer.no/

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

3 thoughts on “Vi tiltrekkes av store kjøpesentre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top