Vi tiltrekkes av store kjøpesentre!

Det er ikke rent lite vi blir tiltrukket av i dagens samfunn. Om det er jenter/gutter, bedre kropper, tøffe biler, fete ferier, spill eller andre ting vi sikler etter. Selv blir jeg tiltrukket av masse ting og føler meg inne mellom ør i toppen av det.

Er det en plass vi tiltrekkes til, ja så er det nettopp kjøpesentere. Så mitt spørsmål er – hvorfor tiltrekkes vi disse gigantiske pengeslukerne og ikke de mindre og mer harmoniske små butikkene som ligger i gata? Er det fordi det er så mye butikker som er samlet på et sted eller er det andre ting som trekker? Kanskje er det en samlingsplass for venner av deg? Selv blir jeg tiltrukket av kjøpesentre og kan bruke god tid på å sjekke ut butikker m.m. som interesserer.

I Amfi-senteret På Steinkjer finnes det pr. i dag over 120 butikker samlet på et sted og flere skal vist kommer til. På slike steder samler det seg utrolig mye folk og visakortene får kjørt seg til de gløder. 

Hva med deg, tiltrekkes du av kjøpesentre eller holder med en liten tur i din lokale butikk? Hva tror du som trekker så masse folk til slike gigantiske kjøpesentre?

Hvis du ønsker å se hvordan det største kjøpesenteret nord for Dovre ser ut, så klikk deg inn på denne siden; http://www.amfisteinkjer.no/

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg