Jeg tar farvell…

…med skallet til min velbrukte Logitech G9 mus som har vært med i tykt og tynt. Gjennom harde kamper i Battlefield: Bad Company 2, bloggskriving på Gamereactor og blogg.no, til komplekse tilbud til kunder som vil annonsere på Gamereactors nettside, har musen fått gjennomgått. I mange måneder har skallet til G9-en min fått kjørt seg, men må nå gå av med pensjon. G9-musen er og blir mitt viktigste våpen i min travle hverdag om det er til hygge eller alvor her jeg sitter i min lille hule.

Selv om jeg er en snill bruker av datautstyret mitt, så er det lite jeg kan gjøre når det går så hardt utover f.eks. musen min og at jeg er nødt til å pensjonere den. Da jeg hadde en av de første Zboardene, klarte jeg å slite ut de mest brukte tastene og tilslutt var det umulig å vite hvilken tast jeg skrev på…

Hva med deg – har noe av datautstyret ditt avgått med pensjon etter flittig bruk eller har du aldri opplevd noe slikt som dette?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Jeg tar farvell…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top