Blir vi svindlet?

Blir vi svindlet for mange, mange penger i skatter og avgifter på grunn av hysteri rundt menneskeskapte klimaendringer? Jeg bare lurer jeg!

Er det menneskenes skyld at temperaturen stiger? Forskerne har funnet ut at solflekkativiteten har fordoblet seg de siste ti årene. Denne solflekkativiteten sørger for unormale klimatiske forandringer. Tidligere kunne man oppleve dette fenomenet ved ca. 7 års mellomrom. De årene hvor det var høy solflekkaktivitet førte til meget høye temperaturer om vinteren, mens om sommeren var det kaldt på grunn av mye nedbør.

Visste du forresten at havet er den kilden som bidrar mest til CO2 utslipp? Jepp, så og si all CO2-utslipp stammer fra havet. Kun liten del kommer fra oss menneskene. Visst du at de Franske Alpene opplever den beste vinteren på 11 år? De snør faktisk talt ned og har fantastiske skiforhold for øyeblikket. Skal jeg være helt ærlig, tror jeg at mye av hysteriet rundt de klimatiske forandringene er ubegrunnet. At vi menneskene bidrar litt er nok trolig, men ikke så mye som mange forskere vil ha det til. Jorden og solsystemet rundt påvirker klimaet, se bare på hvordan månen bidrar meg forandringer på jorden. Opp igjennom mange millioner år har klimaet orandret seg. Tenk deg de forskjellige istidene som har vært opp igjennom jordas levetid. Det er også påvist barnålstrær langt til fjells hvor det nå ikke finnes slike trær. Dette beviser at det har vært varmere klima tidligere. Vi mennesker må nok innfinne oss at klimaet forandrer seg og at det skjer i sykluser, men om vi mennesker skal ha skylden for det, er jeg mer uenig i. Selvsagt skal vi ta være på miljøet i rundt oss og fortsette med resirkulering, men vi skal heller ikke ta alle de systre spådommene for god fisk. Kanskje nærmer vi oss en ny istid? Hvem vet?

Hva tror du, blir vi lurt av Al Gore og gjengen hans til å tro at det vi menneskene som er skyld i at klimaet forandrer seg? Jeg bare spør jeg…!

Sjekk ut denne videoen The Great Global Warning-Swindle:

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

One thought on “Blir vi svindlet?

  1. Selvsagt blir vi lurt. Staten vil ha inn penger og den enkleste måten å få det inn er å skattlegge folk mest mulig. Kan de finne flere ting å skattlegge oss for, f.eks. klimaavgifter, gjør de selvsagt det. Om det er en “nødvendig” skatt som brukes til å utbedre et reelt problem, pyttsann det er da ikke så nøye?!
    Det er blitt påvist en rekke både tvilsomme påstander såvel som direkte løgn i Al Gore’s film, og den er forbudt brukt i undervisningsøyed en rekke steder, om man ikke på forhånd gjøres oppmerksom på dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top