For en herlig overraskelse!

Sponset av Ubisoft!

Nok en gang blir jeg tatt litt på senga og får meg en real overraskelse over hva som dukker opp. Å åpne pakker er digg og spesielt når det skjuler seg dette i pakken. I tillegg vil jeg også i løpet av desember kjøre en konkurranse hvor en av disse blir lagt ut i premie. Anbefaler deg selvsagt å abonnere på Youtube-kanalen min og sikre deg sjansen til å vinne premien når den tid kommer. 

Hadde dette vært noe du ville ha vunnet?

Bernts unboxing – For en herlig overraskelse!

#berntsunboxing #gammernsgamerkanal #premie #ubisoft #konkurranse #youtuber 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “For en herlig overraskelse!

  1. Synd det ikke er en genser, det er litt mere sesongen for det nå 🙂 Ikke det at jeg tar det tungt, tar en t-skjorte og jeg :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top