Dette spillet venter jeg med stor spenning på!

Sensible Soccer er for meg en stor klassiker. Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har med det spillet, men det er mange. Jeg og min vennegjeng hadde mang en turnering både til jul og om sommeren. Til jul var det marsipangris til vinneren. Om sommeren pågikk turneringen flere uker i strekk og hvor vi kåret en vinner rundt tiden skolen startet. 

Det unike med Sensible Soccer var spillbarheten, kameravinkelen og sist men ikke minst rushet du opplevde med dine spillere. Alt sammen var sydd sammen til å bli et eksplosivt fotballspill som jeg og mine mange venner likte godt. 

ser det søren meg ut til at jeg skal få oppleve Sensible…ehh…Sociable Soccer. Det vil si, mannen bak Sensible Soccer er i gang med Sociable Soccer som ligner på en prikk Sensible Soccer. For å si det slik, jeg er i ekstase og spesielt etter å ha sett dette klippet nedenfor. Skal være ærlig å si at frysningene presset på og følte jeg var tilbake til ungdommen med Sensible Soccer. 

Jon Hare er også kjent for storspill som Cannon Fodder og sist men ikke minst Wizball. Herlige spill det også. Nå pågår et kickstarterprogram for spillet og ønsker du å se dette spillet i live, så hiv deg i rundt og bli med. 

Her er i alle fall klippet som har fått hårene til å reise seg på kroppen. Minnene har strømmet på fra tiden jeg og mine venner spilte Sensible Soccer. Synes du dette ser bra ut eller er det FIFA-serien som gjelder?

#sociablesoccer #sensiblesoccer #amiga #jonhare #fotball #soccer #fotballspill #soccergame 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg