Vinn Black Swan på Blu-ray eller DVD!

Har du hørt om Nathalie Portman? Hvis du ikke har hørt om denne meget populære skuespilleren, så ville jeg ha beskyldt deg for å komme fra en annen planet. For hun har medvirket i veldig mange filmer og hvor hun har høstet både Oscar statuetten samt andre priser for sin medvirking i filmindustrien.

 har du muligheten til å vinne deg ditt eget eksemplar av den kritikerroste filmen Black Swan om det er til Blu-ray eller DVD. For å være med i trekningen, må du svare riktig på spørsmålet nedenfor.

Hvor lang er filmen?

a) 96 minutter

b) 102 minutter

c) 108 minutter

 

Svaret sender du på mail til [email protected] med tema Black Swan!

Lykke til!

Vinneren trekkes 31. juliDette er hva filmen handler om: 

Kritiker-rost psykologisk thriller med Oscar-pris for beste kvinnelige hovedrolle til Nathalie Portman. Black Swan fikk en rekke seksere og femmere i Norsk presse. Utgivelsen inneholder dvd-versjon av filmen på egen disk.
Med Oscar-vinner Portman i hovedrollen og i regi av Darren Aronofsky (The Wrestler) har denne krypende, psykologiske thrilleren revet med seg publikum og kritikere og blitt filmen alle må se i år! Portman har sitt livs rolleprestasjon som den fantastisk begavede, men farlig ustabile ballettdanserinnen Nina, på god vei mot stjernene. Hun blir presset mot kanten av stupet av en ambisiøs regissør (Vincent Cassel) og konkurransen fra en forførerisk rival (Mila Kunis). Ninas svake grep om virkeligheten begynner å glippe, og en altomfattende besettelse kommer helt ut av styring. Hun blir sendt inn i et mareritt i våken tilstand som ikke bare skal true sinnet hennes, men også livet.
 
Om du vil vite mer om filmen, så kan du klikke deg inn på SF Norges offisielle nettside!
 Har du sett filmen og hva synes du evt. om den? Har du sett andre filmer med Nathalie Portman?
 
 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

3 thoughts on “Vinn Black Swan på Blu-ray eller DVD!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top