Vinn meget eksklusive premier fra Jørgen + Anne = Sant!

Dagens konkurranse kan få hvem som helst til å måpe. For som jeg har lovt utover høsten, så skal dere kunne vinne mange fete premier her på bloggen min. Har dere hørt om den kritikerroste filmen Jørgen + Anne = Sant? Denne filmen er norsk og har fått meget gode kritikker av en samlet norsk og internasjonal presse. Fra i dag av kan du kjøpe denne filmen, om du ikke ønsker å vinne den da og med kjører jeg på med en ny STOR konkurranse hvor du blant annet kan vinne filmen samt en Bergans Skolesekk som ble brukt under filminnspillingen og sist men ikke minst en sykkelhjelm som også ble brukt under filminnspillingen. Er ikke dette meget eksklusive premier med høy affeksjonsverdi så vet ikke jeg?


En av disse sekkene kan bli din om du deltar i konkurransen!


Litt mer om hva filmen handler om:

Det er noen voksne som ikke tror man kan bli forelsket når man bare går i femte klasse. Men det kan man. Jørgen + Anne = sant fikk femmere av et samlet norsk kritikerkorps, og er en varm barnefilm for hele familien.

Ti år gamle Anne Lunde har aldri brydd seg om forelskelse. Inntil hun møter den nye gutten i klassen, Jørgen Ruge. I tillegg har han flyttet inn i det forlatte og mystiske Helgahuset. Et hus som rommer mange hemmeligheter og et rykte om at Helga ble murt inn i veggen av sin egen far fordi hun gjorde alt, og mye hun ikke burde, for kjærligheten. Fra å være mest opptatt av ryktene om Helgahuset, ser Anne plutselig historien med nye øyne. For når Anne selv har vært mest opptatt av å slå guttene i håndbak eller løpe fra dem, tilspisses situasjonen når skolens peneste jente også forelsker seg i Jørgen Ruge. Og i motsetning til Anne har Ellen verdens lengste, vakreste hestehale, alltid pene, rene klær og jobb som skuespiller i en reklamefilm på TV. Kjærester siden barnehagen har hun også hatt. Men Anne har bestemt seg. Oddsene er kanskje ikke på hennes side, men Jørgen Ruge skal bli hennes kjæreste, ikke Ellens. For selv om noen voksne ikke tror man kan bli ordentlig forelsket når man bare er ti år og går i femte, så vet Anne bedre. Det kan man nemlig. Inspirert av historien om Helga som gjorde alt for kjærligheten bestemmer Anne seg for å ta opp kampen om Jørgen Ruge. Når det gjøres i kjærlighetens navn er alt lov, eller?

Den er sett av over 160.000 på kino, åpnet filmfestivalen i Berlin, er nominert til fem Amanda‐priser og ble nylig kåret til vinner i Giffoni‐festivalen i Italia. I dag starter en ny runde i kampen om Folkets Amanda og filmen er en av de 10 siste som er med i innspurten.

“Jørgen+ Anne=sant” er basert på Vigdis Hjort sin barnebok med samme navn fra 80‐tallet, og bak filmen står Teréz Hollo‐Klausen som produsent og regissør er Anne Sewitsky (vinner i Sundance med filmen ?Sykt lykkelig?).


For at du skal kunne være med i trekningen av filmen på DVD eller blu-ray, skolesekk og sykkelhjelm som blant annet ble brukt i filmen, må du svare riktig på spørsmålet nedenfor slik at du blir med i trekningen;
Hva heter produksjonsselskapet av filmen Jørgen + Anne = Sant?
a) Cinenord Kidstory
b) Nordisk Film
c) SF Norge


Svaret sender du på mail til [email protected] med overskriften Jørgen + Anne!
Gjerne også lik Facebook-siden til bloggen min for å ha en eksra sjanse for å vinne!
Om du vil vite mer om filmen, kan du klikke deg inn på SF Norges offisielle nettside!Vinneren trekkes 4. september!
LYKKE TIL!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg