Konkurranse: Vinn spillet The Sims 3 til PC!

Jeg har mange venner her på blogg.no som er store fan av The Sims og som spiller denne serien en god del. Med dette i tankene kan jeg og Electronic Arts nå ønske velkommen til en ny konkurranse hvor du faktisk kan vinne det meget populære The Sims 3 til PC. Spillet har fått mange fans verden rundt og selv jeg har spilt det og skjønner godt hvorfor det har blitt så populært. For grafikken, mulighetene og den lange holdbarheten gjør The Sims 3 til et sikkert kjøp om du vurderer det. Om du deltar i denne konkurransen kan du faktisk vinne dette spillet, så ikke nøl, kast deg i rundt og delta da vel…Dette er hva spillet handler om:

The Sims 3 lar deg plassere unike simmer i et åpent, levende nabolag rett utenfor stuedøra! Friheten i The Sims 3 vil inspirere deg med endeløse muligheter, og more deg med uventede øyeblikk, spennende overrakselser og masse annet.

Nye, uavbrutte, åpne nabolag – Utforsk hele nabolaget som du vil selv. Simmene kan gå rundt i nabolaget, besøke naboene og utforske omgivelsene. De kan spasere ned til byen og henge med vennene sine, treffe nye venner i parken eller møte kolleger på gaten. Hvis simmene er på riktig sted til riktig tid, er det ikke godt å si hva som kan hende!


Ny simskaper – Lag simmer, den eneste begrensningen er fantasien. Nytt, brukervennlig verktøy gir deg ubegrensede tilpasningmuligheter som resulterer i helt unike simmer. Avgjør hvordan de skal se ut, alt fra syltynne til tykke til muskuløse – og alt i mellom! Velg ansiktstrekk, nøyaktig hudfarge, hår, øyeform og farge, klær og tilbehør.
Nye, realistiske personligheter – Alle simmene er nå unike personer, med bestemte personligheter.

Lag realistiske simmer med helt egne personligheter. Velg mellom en lang rekke forskjellige personlighetstrekk og kombiner dem på morsomme måter. Kombinasjonen av trekk du velger – modig, kunstnerisk, einstøing, perfeksjonist, kleptoman, romantiker, klønete, paranoid og masse annet – hjelper deg med å forme atferdsmønstrene til simmene og hvordan de samhandler med andre simmer. Simmene dine kan nå heve seg over de vanlige dagligdagse behovene. De er komplekse individer med unike personligheter.

Ny, ubegrenset spesialtilpasning – Alle kan tilpasse alt. Bygg drømmehuset! Tilpass alt fra gulv til blomster, skjorter til sofaer, tapeter til persienner. Det er moro og enkelt å endre farger og mønstre, dette gir deg endeløse tilpasningsmuligheter. Du kan også velge å fylle nabolaget med forhåndslagde bygninger og møbler. Du velger hvem av simmene som skal bo i flotte herskapshus, tøffe ungkarsleiligheter, drømmehus og billige hytter.

For at du skal være med i trekningen av PC-versjonen av The Sims 3, må du svare riktig på spørsmålet nedenfor;

Fra når kunne man kjøpe The Sims 3 her i Norge?

a) 2. juni 2009

b) 4. juni 2009

c) 5. juni 2009Når
du vet svaret, så send en mail til [email protected] (OBS – NY MAILADRESSE!) og merk mailen med The Sims 3!

Gjerne også lik FB-siden til bloggen min for EN EKSTRA SJANSE FOR Å VINNE!

Ønsker du å vite mer om The Sims 3, samt andre spill fra Electronic Arts, ja så er det bare å trykke på DENNE LINKEN!


Konkurransen avsluttes 18. september!

3 kommentarer

Siste innlegg