Konkurranse: Vinn Rio på DVD eller blu-ray!

En av vårens aller største filmer var den animerte filmen Rio fra skaperne bak Istid-filmene. Selv fikk jeg aldri sett filmen på kino og nå kommer den endelig for kjøp på DVD og blu-Ray 7. september. I denne forbindelsen kan du nå faktisk være med i en konkurranse hvor du kan vinne denne kritikerroste filmen til odel og eie. Alt du skal gjøre for å være med i trekningen er å svare riktig på et spørsmål, enkelt eller hva?Litt mer om filmen:

Fra skaperne av Istid-suksessene kommer denne herlige historien om den nerdete Blu – en papegøye som må utfordre seg selv. Utgivelsen inneholder norsk og original tale og dvd-versjon av filmen på egen disk.

Kjenn takten … hør rytmen … og føl hvordan du svever! Skaperne av Istid har laget en høytflygende animasjonskomedie for hele familien.

Fuglen Blu blir holdt som kjæledyr og tror at han er den siste av sitt slag. Men da eieren får vite om Blus kvinnelige motstykke Jewel i Rio de Janeiro, drar de ut på sitt livs eventyr. Selv om han aldri har lært å fly blir Blu venner med en bande sleivkjefta byfugler som hjelper ham med å finne motet til å spre ut vingene og oppfylle skjebnen sin!

Spørsmålet som du skal svare på er som følger;

Hvor mange bilder fra filmen ligger inne på SF Norges nettside?

a) 2

b) 3

c) 4

Når du vet svaret, så send en mail til [email protected] (OBS – NY MAILADRESSE!) og merk mailen med Rio

Mer info om spillet finner du inn på SF Norges nettside!

Gjerne også lik FB-siden til bloggen min for EN EKSTRA SJANSE FOR Å VINNE!

Konkurransen avsluttes 20. september.
Lykke til!

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Konkurranse: Vinn Rio på DVD eller blu-ray!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top