Et av mine favorittspill!Når
dere leser dette, så tipper jeg at 99% av dere kommer til å tenke Battlefield, men denne gangen tar dere helt feil. Et av mine favorittspill gjennom tidene er det meget artige Superfrog som ble lansert til Amiga 8. februar 1993.

Tenk, det er søren meg snart 20 år siden det og den dag i dag drømmer jeg om dette herlige plattformspillet. I løpet en fjorten dagers tid lanseres nemlig spillet igjen og da til Windows 7 og Windows Vista til $5.99 og jeg er i syvende himmel. Gjett om spillet skal kjøpes og spilles. Selv om det ikke blir å spille med Amiga kontrolleren, så håper jeg at det ligger støtte for bruk av gamepad som igjen vil gjøre spillingen enda mer moro.Andre
store titler som har kommet ut de siste dagene er blant annet Alien Breed og Alien Breed: Tower Assault. Alien Breed var også en spillserie jeg brukte mye tid på. Så jeg får se om det kanskje også der blir en liten handel hvor det koster $5.99 pr. spill noe som slettes ikke er dyrt. Først blir det Superfrog og håper inderlig de har klart å porte spillet godt til PC. Det hadde vært drømmen det!

Superfrog får du om ikke så alt for lenge kjøpt HER!

Har du spilt Superfrog og er det noen spill du ville ha spilt fra dine “barndomsdager” og som ikke går an å få kjøpt i dag? Hva er ditt tidligere drømmespill? Liker du retrospill?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Et av mine favorittspill!

  1. Om jeg liker retrospill? Oh sweet lord yes! Retrospill er en av mine aller største interesser! Men samler mer enn jeg får spilt, tiden rekker bare ikke til 🙁

  2. Ah, jeg husker at dette var et vanskelig spill for meg siden jeg bare var 6 år gammel. Jeg tenker at jeg savner Jazz jackrabbit serien en del, og husker hvor gøy det var å spille det med broren min på vår første pc. Som var en pentium 2, som var ekstremt bra på den tiden. Jeg savner også gode gamle Red alert. Har egentlig for mange spill jeg savner. Fallout, fallout 2, turtles spillene for NES, osv. Er godt å mimre litt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top