Filmstjerne i huset!

Tidligere denne uken deltok datteren min på Filmbussen. Dette er et prosjekt som ble oppstartet av Hallvar Witzø bedre kjent som regissør for den Oscarnominerte kortfilmen Tuba Atlantic. Filmbussen tok denne uken altså turen innom Snåsa og her fikk flere håpefulle ungdommer fra Snåsa og omegn muligheten til å lage sin egen kortfilm. Ungdommene fikk også lært seg hvordan man klipper filmen etter at opptakene er gjort. Datteren min var veldig ivrig og kunne fortelle at dette var en utrolig artig opplevelse. Filmen som hun og tre andre lagde kalte de for “SJIITPRAT” og går ut på de negative følgene med baksnakking. 

Mange av dere vet mitt standpunkt når det kommer til baksnakking og hvor jeg heller føler at man skal feie sin egen dør før man feier andres. Derfor likte jeg denne kortfilmen svært godt og måten de får frem budskapet på er veldig bra. 

Hva er så Filmbussen og deres mål? 
Filmbussen er et tilbud for ungdom over 12 år, som er interesserte i å lære å lage film sammen med profesjonelle filmskapere. Deltakerne får lage en film fra ide til fiks ferdig film. Bussen har med tipp-topp utstyr og dyktige folk.

Om du nå ønsker å se filmen som datteren min blant annet har vært med å lage, så kan du det her -> SJIITPRAT!

Ønsker du å se flere kortfilmer som ungdom har lagd her på Snåsa og omegn, så klikk deg inn på Filmport.no

Hva synes du om filmen og er du enig i budskapet filmen har? Har du lagd film før og kunne du ha tenkt deg det om du fikk sjansen?
 


Her kan dere se Maren, Signe, Silje og Tomine i filmen SJIITPRAT!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg