Josefine på besøk!

Det er ikke hver dag vi har den søte, snille, gule kaninen Josefine på besøk, men forrige uke dukket hun opp i Snåsningen hvor hun overrakte en fin bunke med Josefinespill til Snåsa Bibliotek. Disse spillene er utrolig barnevennlige og i tillegg til pedagogisk riktige. Josefine Skolehjelp er en samling spill som er lagd spesielt med tanke på skolebruk og hvor barna lærer alt fra språk, matte, geografi pluss masse annet. Spillserien er blitt veldig populær og noe som har ført til enda mer populæretet rundt figuren Josefine. 

Selv synes jeg det også er veldig spennende at bibliotek rundt omkring i landet låner ut spill. Dette er virkelig riktig steg å gå synes jeg og derfor håper jeg nå at Josefine-spillene blir flittig utlånt i tiden fremover her på Snåsa. 

Her i huset hos oss har Josefine vært en viktig del av oppveksten og hvor barna mine har hatt mye lærdom og underholdning av å spille Josefine-spillene. Som foredragsholder for “Spill er sunt” vil jeg selvsagt anbefale Josefine-spillene. 

Les mer om Josefine på Krea Medie sin nettside.

Hvilket forhold har du/dine barn til Josefine og spillene?

Her er bilder fra Josefine sitt besøk på biblioteket. Dette klippet nedenfor stammer fra spillet Josefine – Drager i Evetyrland!

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top