Josefine på besøk!

Det er ikke hver dag vi har den søte, snille, gule kaninen Josefine på besøk, men forrige uke dukket hun opp i Snåsningen hvor hun overrakte en fin bunke med Josefinespill til Snåsa Bibliotek. Disse spillene er utrolig barnevennlige og i tillegg til pedagogisk riktige. Josefine Skolehjelp er en samling spill som er lagd spesielt med tanke på skolebruk og hvor barna lærer alt fra språk, matte, geografi pluss masse annet. Spillserien er blitt veldig populær og noe som har ført til enda mer populæretet rundt figuren Josefine. 

Selv synes jeg det også er veldig spennende at bibliotek rundt omkring i landet låner ut spill. Dette er virkelig riktig steg å gå synes jeg og derfor håper jeg nå at Josefine-spillene blir flittig utlånt i tiden fremover her på Snåsa. 

Her i huset hos oss har Josefine vært en viktig del av oppveksten og hvor barna mine har hatt mye lærdom og underholdning av å spille Josefine-spillene. Som foredragsholder for “Spill er sunt” vil jeg selvsagt anbefale Josefine-spillene. 

Les mer om Josefine på Krea Medie sin nettside.

Hvilket forhold har du/dine barn til Josefine og spillene?

Her er bilder fra Josefine sitt besøk på biblioteket. Dette klippet nedenfor stammer fra spillet Josefine – Drager i Evetyrland!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg