Mine favorittspill 2012 – del 1 av 4!

Å lage en liste med favorittspill er veldig vanskelig. 2012 har vært et stort år spillmessig og det har blitt lansert mange gode spill. Jeg har grublet i dagesvis og undret meg på hvor mange spill jeg skulle ha med på listen og det er noe som heter “Topp 20” så da kastet jeg meg utpå det antallet for å være sikker på å få med alle de gode spillene. Selv om jeg elsker å sitte alene og spille, så koser jeg meg gløgg ihjel å spille sammen med andre og i julen har det blitt en del spilling sammen med familien og da spesielt på vår Wii U. Spill som Nintendo Land og New Super Mario Bros U har fått kjørt seg godt. Herlige spill som samler hele fem personer fremfor skjermen.  

Slik ser topplisten min ut:

-> Dishonored: Spillet som kom som en meget stor overraskelse. Jeg ble regelrett bergtatt av Arkane Studios actionspekkede stealth-spill. Et spill som gir deg lov til å leke Rambo eller du rett og slett smyge deg innpå målet uten å bli lagt merke til for så å sette kniven i strupen på fienden. Grafikken, stemmeskuespillet, musikken skapte en spesiell stemning som ikke kan beskrives. Spill spillet og du skjønner hva jeg mener. Heftig og herlig spill som jeg anbefaler. 

-> Far Cry 3: Jeg hadde meget store forventninger til dette spillet. Spesielt i og med at jeg synes det lignet stort på Far Cry (utviklet av Crytek) med herlig tropisk jungel som kunne utforskes. Far Cry 3 har herlig grafikk som sørger for at spillet for meg ble en unik opplevelse og som ga meg alt jeg ville ha av et spill. Massivt stort område, utfordrende motstandere og en flyt i spillet som gjorde meg hekta fra første sekund. Kjøp spillet og kom deg på “ferietur” til en “harmonisk” tropisk øy. Du vet ikke hva som venter deg…

-> Assassin’s Creed III: Et historisk spill som oser av kvalitet. I mine øyne, det beste spillet i serien siden det første. Ny grafikkmotor sørget for at vi virkelig kunne fråtse i herlig grafikk og detaljer. Historien drev deg videre og fanget deg inn i et nett som ikke ville gi slipp på det før du hadde gjennomført det. God spillbarhet som fungerte godt om du spilte med mus og tastatur eller gamepad. Assassin’s Creed III er og blir et tidløst spill for meg og som anbefales. Ubisoft har lagt lista høy med tanke på neste spill i serien.


 

-> Nintendo Land: Om du ikke har Wii U i familien, så er det nesten slik at dette spillet gjør at du bør ha det. Makan til underholdende “samling” minispill for hele familien og om du kjøper Wii U Premium Pack så får du med spillet på kjøpet. Vi har spilt samlingen en god del og det har samlet mange foran skjermen. Spesielt minispill som Luigi’s Ghost Mansion har blitt flittig spilt for man faktisk kan spille opp til fem personer samtidig og det er ikke mange spill/konsoller som gir deg denne muligheten. Ellers finnes det mange andre minispill som anbefales og hvor fem personer kan spille samtidig. En flott samling spill dette her. “Spill er sunt” anbefaler dette som et godt familiespill! 

-> Forza Horizon: Turn 10 har igjen lagd et meget godt bilspill. Jeg har alltid likt Forza Motorsport-serien, Need for Speed-serien og Dirt-serien, men når utvikleren Turn 10 kobler sammen alle disse spillene i et spill slik som Forza Horizon, ja så er jeg solgt. Det å kunne oppgradere bilene, utforske store områder og finne motstandere å knive mot er noe som fenger meg. Det har altså blitt en del timer bak spaken med Forza Horizon for både meg og sønnen min på 11 år. Herlig bilspill som er både “sunt” og underholdende. Kan ikke bli bedre enn det. “Spill er sunt” anbefaler dette som et godt familiespill!

Slik ser første del av min topp 20 spilliste for 2012 ut. Alle disse spillene fortjener sin plass i stjernene og som har underholdt meg godt i 2012.

Les mer om spill på Gamereactor.no

Hvilke av disse spillene er dine favoritter?  

3 kommentarer
  1. Var veldig glad i Dishonored! Farcry 3 virker også veldig lovende (begynte på spillet i går). Har en liste selv med forskjellig “priser” jeg har gitt forskjellig spill det forrige gående året! Venter spent på fortsettelsen!

  2. Gamingportalen: Dishonored var rett og slett 2012s store overraskelse og håper på å få oppleve et slikt spill i år også. Kanskje får vi det gjennom Bioshock Infinite 😛

   Hva synes du om Far Cry 3? Herlig spill ja 🙂

  3. Jeg syntes Farcry 3 var veldig morsomt 🙂 Kommer med anmeldelse av det i morgen! 🙂 Var veldig fornøyd!
   Ja, håper på en ny serie det året her, som kan slå ann like godt som Dishonored 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg