Det hever og senker seg i SimCity

At ting går opp og ned er ikke noe nytt og endelig er dette noe jeg får oppleve i tiden som kommer. Selv om jeg har ønsket denne muligheten lenge, så var det søren meg på tide. For i kommende oppdatering fra Maxis, så vil vi få muligheten til å heve og senke veiene. Dette kan faktisk se ganske så fint ut og håper inderlig at dette ordner noe av trafikkproblemene som finnes i de byene jeg har bygd. En annen ting som jeg sliter med, men som mange andre også sliter med i spillet er den dårlige “inteligensen” trafikken har. Har flere ganger opplevd at brannbilene mine har kjørt en ekstra tur rundt omkring i byen før de har funnet ut at det brenner. 

Når denne oppdateringen kommer sier ikke Maxis noe om, men håper det skjer ganske så kjapt slik at trafikken kan temmes litt bedre. 

Jeg vil via foredraget “Spill er sunt” anbefale SimCity!

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Skjermiser fra den kommende oppdateringen;

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top