Ikke til å tro at dette er norsk!

ja, så ble det en god stund siden min siste blogg igjen. Tiden flyr avgårde og jeg har det forferdelig travelt om dagene med både annonsesalg i Gamereactor, jobbing med foredraget mitt “Spill er sunt” og i tillegg til planlegging av BondeLAN 2014 som arrangeres i Snåsa Samfunnshus fra 19. til 22. februar. Et døgn føles mer ut som noen timer og en uke er kun et par dager. Sikker på at det om ikke lenge så står jeg med vann opp til halsen i Snåsavannet for å avkjøle meg i en glovarm sommerdag. 

I dag fikk jeg en aldri så liten overraskelse. Som du vet, er jeg veldig glad i musikk og hører en god del på musikk, om jeg jobber eller slapper av. En gruppe som har gått meg hus forbi er norske “The Airborne Highfives”. De har en låt som jeg har falt pladask for og låten heter “Kissing and crazy sounds”. For å si det slik, nå har den stått på en god stund og spilles for full guffe mens jeg oppdaterer salgsarkene. 

I kveld blir det vel å planlegge mer til BondeLAN 2014 og sende i vei noen mailer til sponsorer med mer. Samt at jeg også finpusser på foredraget mitt… Så var denne dagen plutselig over. 

Her er låten som har fanget meg…

Hva synes du om låten og har du hørt om gruppa før?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg