Er det mulig? Snakk om talent!

Det er nok mye jeg har gått glipp av her i verden, så  sitter jeg nå med både frysninger og stor beundring når jeg ser og hører på et klipp på Youtube. Selv har jeg barn og elsker spesielt å høre på når de synger. Jeg har ingen sangstemme selv og nærmest gjemmer med når jeg må synge til de minste barna om kvelden. Heldigvis sier de ikke noe, men tenker nok i sitt stille sinn at pappa slettes ikke kan synge.

Har dere hørt om Connie Talbot? Det hadde ikke jeg før dama mi i går kveld lot meg høre på et klipp på Youtube. Da var jeg regelrett solgt. At det går an? For en sangstemme og i det klippet jeg fikk se og høre, så sang Connie Talbot i Britains Got Talent “OVer the Rainbow” og det som seksåring. Ja tenk, kun seks år gammel. Ikke til å tro. For en stemme, for en utstårling! Jeg er bergtatt og hun der ha en lysende sangkarierer fremfor seg. 

Jeg er som du også for lengst vet, veldig glad i musikk og hører på alt mellom himmel jord. Jeg har også vært DJ i del år og spilt for mange tusener av mennesker. Jeg liker alt av musikk (stort sett og så fremt jeg hører hva teksten handler om). 

er jeg altså helt satt ut og det av en seksåring. Om du ikke har hørt om jenta, så finner du flere klipp av henne på Youtube. En av de andre favorittene mine er hvor hun synger Whitney Houstons “I will always love you”. Den spikrer hun så til de grader. Nei, det er utrolig mange talenter der ute og Connie Talbot er en av dem. 

Hva synes du? Er du like bergtatt som meg?

5 kommentarer
  1. wow, herregud!
   Utrolig søt jente, med en utrolig stemme!
   Ha en fin dag videre Bernt Erik. Å håper det står bra til med deg + familien. Klem :))

  2. Utrolig at det går an å ha en sånn stemme når man er så liten:-)
   Sv: Takk for kommentaren din på min blogg. Håper alt er fint med deg:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg