La meg få spørre deg?

Som dere vet så er jeg en foredragsholder for Spill er sunt og i den forbindelse kjører jeg for tiden en spørreundersøkelse hvor målet mitt er å kartlegge litt av spillkulturen her i Norge. Selv om mye er fryd og gammen, så skjuler det seg også noen interessante tall og det er nettopp disse tallene jeg nå er på utkikk etter. Det å kunne få ut disse tallene, gjør at jeg også kan tilpasse foredraget mitt slik at det blir best mulig. Utover våren skal jeg holde en del foredrag og det gleder jeg meg stort til. Et av foredragene det jobbes med er et som skal foregå på Hitra og i Hitrahallen. Dette vil være et foredrag hvor det kan komme flere hundre deltakere. Foredraget vil innlemme flere skoler på øysamfunnet.  

Å snakke engasjert om spill er noe jeg liker godt, for i mine øyne er det mer positivt med spilling enn negativt. Det man bare må passe på er å sette grensene balansert nok slik at man kan gjøre andre ting i tillegg til spillingen. For er det noe man ikke ønsker, så er det at spillingen går utover blant annet skolegang, soving, mat med mer. Alt med måte med andre ord. 

Nå håper jeg at du har muligheten til å delta på min spørreundersøkelse slik at jeg for kartlagt litt av spillkulturen i Norge. Da hadde jeg blitt veldig glad.

Her er det flere spørsmål som jeg håper du kan svare på -> Spill er sunt – spørsmålsrunde 2

#spillersunt #foredrag #healthygaming #spill #survey #spørreundersøkelse #hitra #skole #gaming #spilling 

17 kommentarer

Siste innlegg